Leuke Make-up items van H&M!

Leuke Make-up items van H&M!

hmAls er een winkel is waar ik altijd wel een kijkje neem op de beauty afdeling dan is het wel de H&M. Helaas is het niet meer in veel filialen verkrijgbaar maar gelukkig bestaat er nog de online webshop waar je onwijs veel leuke items tegenkomt.

Op de beauty afdeling van H&M heb je vaak tegen hele betaalbare prijsjes leuke make-up en body producten. Ik dook weer even in de webshop en zag weer een hoop leuke items. Ik haalde mijn favorieten eruit voor jullie. Kijk mee!

hm2Wat vind jij van deze beauty producten van de H&M?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram