Leuke Koreaanse Beauty producten & merken ♥

Leuke Koreaanse Beauty producten & merken ♥

merken

Sinds een tijdje ben ik mij helemaal aan het verdiepen naar wat voor leuke make-up merken er aan de andere kant van de wereld te koop zijn. Ik was al bekend met Etude House maar toen ik verder aan het zoeken was, kwam ik nog veel meer leuke merken en producten tegen die wij eigenlijk gewoon in Nederland moeten hebben…

Ik heb het over merken als: Holika Holika die echt onwijs mooie blush/highlighter paletten heeft, zoals de kat en het uitje hieronder op de afbeelding. En ook nog is onwijs leuke verzorgings producten met de leukste vormgeving erop. Ook het merk de The Face shop, dat niets te maken heeft met The Body Shop, maar een echt merk dat past bij meiden vanaf hun 20ste. Ook weer een heerlijk merk met mooie producten, lekker betaalbaar en gewoon leuk om te hebben. Daarnaast het je nog de merken: Missha, Lioele, Tony Moly, Hanskin, Too Cool For School en nog veeeeel meer.

merken3

Naast dat er veel aandacht wordt geschonken aan de vormgeving vind ik de producten ook goed overkomen. Zo was ik al zeer verrast over de 3 super schattige ice cream lakjes van Etude House, de dekking is echt top. Ook kocht ik nog wat andere producten op Ebay die nog onderweg zijn, maar mochten die binnen zijn dan ga ik ze natuurlijk testen. Wil je zelf ook opzoek naar leuke merken die hier niet te koop zijn, op Ebay kun je heel veel vinden en meestal versturen ze het ook nog gratis naar Nederland!!

merken1Laat mij even weten in de comments of jullie het leuk vinden als ik wat meer merken uit het buitenland ga testen, bijvoorbeeld de merken die ik hierboven noem.

Ben jij bekend met 1 van deze leuke make-up merken uit Korea?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram