Leuke fashion stukken van Esprit!

Leuke fashion stukken van Esprit!

espritIk ben fan van Esprit, naast een hoop prachtige shirts en een hele fijne blouse ben ik ook dol gelukkig met mijn Fake Fur jack die ik begin dit voorjaar heb weten te scoren.

Regelmatig neem ik daarom ook een kijkje in de winkel en online om opzoek te gaan naar leuke items. Dit keer ben ik in de webshop gedoken en heb wat items eruit gehaald die mij persoonlijk erg aanspreken en die ik graag met jullie wil delen. Items die niet mogen ontbreken in je voorjaars garderobe. Benieuwd wat voor leuks ik allemaal ben tegen gekomen? Kijk mee! esprit2

Ik word helemaal blij als ik de nieuwe collecties zie. Veel zachte pastel  tinten en fijne shirtjes die je goed kunt combineren. Ik kan niet wachten om het te kunnen dragen. Ik ben er echt dol op en ik vind de uitstraling van Esprit helemaal passen bij de tijd van nu, hip, netjes, draagbaar en toch stijlvol. Ik ben fan en jullie?

Kijk voor nog meer leuke items in de klik hier voor de webshop van Esprit!

Heb jij iets gezien wat je aanspreekt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram