Wishlist | Leuke dingen voor de herfst!

Wishlist | Leuke dingen voor de herfst!

Een tijdje geleden liet ik al mijn wishlist zien met een aantal leuke woondecoraties en vandaag is het tijd voor z’n nieuw lijstje. Een lijstje met leuke dingen die ik graag deze herfst zou willen hebben. Benieuwd? Kijk mee!

Op mijn wishlist heb ik oa. een super leuk dekbedovertrek staan van het merk Snurk. Dit overtrek is namelijk versierd met allemaal leuke herfst eikeltjes op, hoe schattig is dat. Verder wil ik heel graag een herfstige high-tea gaan geven en daarvoor heb ik een etagere nodig. Nu weet ik dat mijn zus eentje van de Dille & Kamille heeft en deze lijkt mij daar perfect voor. Kijk je mee naar de rest!


Bekijk hier mijn andere herfstwishlist.

Heb jij nog leuke dingen op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 3 oktober 2017 / 17:25

  Het boek van Jamie is echt fantastisch! Ik heb hem al weer een tijdje en er staan hele fijne receptjes in.

 2. 3 oktober 2017 / 14:46

  Oooh waarom is dat dekbedovertrek zo duuur! Hij is echt leuk. Ik vind het egelhuisje ook super schattig.

  • 3 oktober 2017 / 18:05

   Jaa stom he, ik vind hem ook te te duur maar ook zoooo leuk!! Moeilijk Moeilijk! 😀

 3. 3 oktober 2017 / 08:52

  Zoveel leuke dingen! Zo’n winterdekbed is echt heerlijk, vind dat zo leuk! En ahhh zo’n egelhuis, wat schattig.

 4. 3 oktober 2017 / 05:54

  Wat een onwijs leuk lijstje! Vooral die twee mokken en het opbergpotje vind ik superleuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram