Leuke accessoires voor in je tuin/balkon!

Leuke accessoires voor in je tuin/balkon!

We hebben de afgelopen dagen al heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer en dat betekent dat het begint te kriebelen om alles rondom je huid, je tuin of je balkon lekker klaar te maken om er heerlijk in te gaan zitten genieten.

Zodra alle onkruid weer is weggehaald, de tegels mooi schoon zijn gespoten is het tijd om het gezellig te maken en dat doe je natuurlijk met de leukste accessoires. Ik ben even het internet op gedoken en heb wat toffe items bij elkaar gevonden. Benieuwd? Kijk mee!1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Ik denk dat bovenstaande items iedere tuin of balkon helemaal in stijl maken. Leuke plantjes erbij en ik denk dat jij komend voorjaar/zomer niet meer buiten bent weg te slaan. Mijn grote favorieten zijn o.a. het buitenkleed, de egg chair en de hangmat. Ik had afgelopen jaren ook een buitenkleed onder mijn loungeset maar verleden jaar moest ik hem toch weggooien. Tijd voor een nieuwe! Het is namelijk erg fijn om te hebben en het maakt het geheel ook wat ‘huiserlijker’. De egg chair vind ik zelf heel erg schattig en het lijkt mij ook een hele lekkere stoel om in te hangen om lekker een boek in te lezen.

Nu heb ik niet 1 2 3 een idee waar ik het zou moeten hangen maar de hangmat vind ik ook zo geweldig. Hij is helemaal geknoopt en dat ziet er super mooi uit. Of je er nu vaak in gaat liggen, dat denk ik niet maar toch geeft het echt een soort vakantie gevoel om een hangmat in je tuin te hebben hangen, haha!


Welke items vind jij leuk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram