Leuk nieuwtje uit de Beautywebshop van John Beerens!

Leuk nieuwtje uit de Beautywebshop van John Beerens!

Als een echte John Beerens Lover ben ik al snel op de hoogte van leuke nieuwtjes rondom de webshop. Natuurlijk wil ik niet alleen genieten van leuke aanbiedingen, nieuwe producten en noem maar op, daarom speciaal voor jullie behandel ik ze op de site…

Het grootste nieuws en wel direct het allerleukste is dat de beautywebshop een geweldig nieuw merk gaat verkopen, en daar worden wij blij van! De Beautywebshop is officieel de allereerste Online verkoper in Nederland van dit merk, het gaat namelijk om: ghd!

ghd is een exclusief merk die naast mooie stijltangen ook, föhns  borstels en haarproducten verkoopt, een uitgebreid assortiment voor ieder wat wils kun je wel zeggen! Ook is de enige echte Katy Perry het gezicht van dit merk, en dat maakt het natuurlijk ook nog is hartstikke gaaf, wat jij?

Wat mij super enthousiast maakte over dit merk en wat direct opviel door de mooie doos is de ghd Scarlet Limited Edition Styler en Reis Föhn. Het gaat om een set dat een stijltang en een föhn bevat wat een handig formaat heeft en wat je makkelijk op reis mee kan nemen! Wat een geweldige set!

Ben je net als is ik zo nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe merk wat alleen in de Beautywebshop te krijgen is?

Kijk dan voor alle mooie producten van ghd in de Beautywebshop van John Beerens!

Heb je al is van dit merk gehoord?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram