Letterbord Action + leuke quotes!

Letterbord Action + leuke quotes!

Afgelopen week kwam ik bij de Action tegen een geweldig prijsje een letterbord tegen. Ik kon het niet laten om er een van mee te nemen sterker nog, ik nam er gelijk 2 mee. 1 met gouden rand voor in de slaapkamer en een met zilveren rand bij mijn vriend op zijn werkkamer.

Letterborden zijn al een tijdje heel populair en super leuk om mee te decoreren. Helaas vond ik ze altijd wat te duur maar dankzij de Action is er geen twijfel meer nodig en haal je ze lekker voordelig in huis. Hieronder zie je de verpakking waar het letterbord in zit. Mocht je in de Action opzoek gaan, zo ziet de doos eruit! In de doos zitten 144 letters, met cijfers en leestekens. Mocht je door je letters heen zijn, bij de HEMA koop een een set met losse letters die volgens mij gewoon op ieder bord te gebruiken zijn.

Voor de slaapkamer heb ik gekozen voor het bord met een gouden rand omdat ik dit wel mooi vind passen bij ons interieur. Ik kon helaas in de winkel niet even gluren hoe de kleur er echt uit zou zien maar toen ik de verpakking openmaakte thuis was ik blij verrast. Ik vind het goud in combi met het zwart heel tof! Ook de zilveren variant is stijlvol maar komt wat rustiger over.

Ik kom op Pinterest altijd zoveel leuke inspiratie tegen van hoe mensen een letterbord decoreren en wat voor quotes ze erop zetten. Het leuke is natuurlijk ook dat je gemakkelijk de quote kunt veranderen en aanpassen naar de situatie of stemming. Om je een beetje een idee te geven hoe leuk z’n bord is heb ik wat inspiratie erbij gepakt en leuke quotes die je op je bord kunt zetten.


Pinterest Inspiratie

Bron ashandivory – LetterFolk by b.ethanygrace

Bron Letterfolk by haleyacres leeff.com


Leuke Quotes voor op je lettebord

 • DAY DREAMD AND ICE CREAMS
 • RAIN IS JUST CONFETTI FROM THE SKY
 • FOLLOW YOUR DREAMS, THEY KNOW THE WAY
 • ITS A GOOD DAY TO HAVE A GOOD DAY
 • GOOD VIBES ONLY
 • TO DO… BUT FIRT COFFEE
 • MAKE TODAY SO AWESOME YESTERDAY GETS JEALOUS
 • YOU CAN’T MAKE EVERYBODY HAPPY, YOU’RE NOT PIZZA
 • DID YOU SAY EXERCISE? OR EXTRA FRIES?
 • I DON’T NEED AN INSPIRATIONAL QOUTE. I NEED COFFEE
 • FIRST I DRINK THE COFFEE THEN I DO THE THINGS
 • HOW DO I LIKE MY EGGS? UMM… IN A CAKE

Bekijk hier de nieuwe Vilt Letterbord van Action


De letterborden zijn bij Action verkrijgbaar met zilveren of gouden rand voor €3,95 per stuk.

Wat vind jij van de letterborden?
Heb jij er al eentje in huis staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. Jeanelle
  18 maart 2018 / 18:20

  Yeah! Heb het letterbord gisteren voor mijn verjaardag gekregen. Zo leuk!

 2. 5 maart 2018 / 21:52

  Ahh die wil ik! Maar ik was toevallig nog van de week bij de Action en heb hem helaas niet zien liggen. Maar ik ga zeker nog even op zoek binnenkort! 😀

 3. 5 maart 2018 / 21:48

  Ik heb de zilveren vandaag ook gekocht! hij is leuk! en goedkoop!

 4. Jeanelle
  4 maart 2018 / 15:52

  Wat Leuk! Heb hem op mijn verlanglijstje gezet voor mijn verjaardag.

 5. 4 maart 2018 / 13:49

  Wat een leuk ding! Ik scoorde laatst een lichtroze variant bij de Kruidvat.

 6. 4 maart 2018 / 12:34

  wat een koopje 😀 super leuk zijn die borden altijd 🙂

 7. 4 maart 2018 / 12:04

  Wauw, wat een spotgoedkoop superleuk dingetje is dit zeg! Ik was bang dat ‘ie er cheap uit zou zien, maar dat is volgens mij helemaal niet zo. Superleuk ook met die quotes die je deelt! Malou x

  • 4 maart 2018 / 12:13

   Dat die te cheap eruit zou zien daar was ik ook bang voor maar dat is dus helemaal niet het geval 😀 Echt een goede budget aankoop!!

 8. 4 maart 2018 / 11:47

  Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat Action ook letterborden verkocht, nu ga ik er zeker eentje kopen.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram