Let’s talk about sex!

Let’s talk about sex!

De één raakt er niet over uitgepraat en de ander slaat dit onderwerp liever over. Seks! Of je nu een vriendje/vriendin hebt of happy single bent, met seks hebben we allemaal mee te maken op een bepaalde leeftijd!

Tijd om daarom even wat intieme feitjes bij elkaar te zetten die jij misschien nog wel niet wist en wel graag wou weten!


Hallo Sinaasappelhuidje!

Want wist je namelijk dat seks ook beauty gerelateerd een bijdrage brengt? Seks zorgt er namelijk voor dat je haar glanzender wordt en het tovert een gezonde blos op je gezicht, hallo sinaasappelhuidje. Je lichaam produceert namelijk meer oestrogeen en dat zorgt voor deze win-win situatie!

Heb je echt een bakje koffie nodig als je ochtend wakker wordt? Zet dan toch maar je wekker een kwartiertje eerder in de ochtend want bewezen is dat seks effectiever is dan dat bakje koffie!

Een absolute Win Win in de slaapkamer!

Wil je meer genot naar de slaapkamer brengen dan moet je je is verdiepen in de wereld van condooms en glijmiddel. Condooms klinkt niet voor iedereen een fijne aanwinst maar net als heel veel andere dingen om ons heen is de wereld van condooms ook ontzettend verandert. Het is natuurlijk een voorbehoedsmiddel wat heel belangrijk is, toch zijn ze niet meer zo vervelend als je misschien denkt. Zo heeft Durex een Intens lijn waar onder andere ook Durex condooms verkrijgbaar zijn die ervoor zorgen dat de orgasme van een vrouw nog intenser worden. Ze stimuleren de vrouw namelijk met warme, koude en tintelende sensaties door middel van een laagje gel net als in de intens glijmiddel. Een absolute win win in de slaapkamer!


Bron afbeelding –
@lazybonesaustralia

De beste work-out?

Een gezellig momentje in de slaapkamer is dus al goed voor je huid en ja haar, maar wist je ook dat je met een half uurtje seks ongeveer 200 calorieën verbrandt? Dus ook op de dagen dat je geen zin hebt in de sportschool kun je best wat doen aan je gezondheid! Tijdens de seks rek en strek je namelijk al je spieren in je lichaam. Als dat een work-out is!

Billen en mannen. Waarom houden mannen zo van mooie ronde en volle billen. Dat komt omdat dikke billen een teken zijn van vruchtbaarheid. Dat verklaard een hoop. Nog even door squatten dus!

De wereld van seksspeeltjes!

30% van de vrouwen heeft moeite met een orgasme krijgen. Herken je je daar zelf ook in dan is het zeker de moeite waard om is te kijken wat de markt rondom seksspeeltjes wat een toevoeging aan jullie seksleven kan zijn. Niet alleen is dit een aanwinst voor de vrouw, ook als partner kun je hier genot uit halen. Ook dan is de Intense lijn van Durex interessant om te ontdekken. Meer stimulans, meer genot!


Bron afbeelding –
Dainis Graveris

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram