Lente Wishlist

Lente Wishlist

Oh wat geniet ik van het lekkere weertje, heerlijk! Vandaag heb ik al vroeg weekend en duik ik lekker de tuin in. Ik heb nog een aantal plantjes die de grond in moet, de moestuin moet gedaan worden en natuurlijk kan ik ook wel een kleurtje gebruiken. Naast dat ik helemaal volop in de voorjaar vibe zit, heb ik ook een echte ‘lente wishlist’ met allerlei leuke items die ik graag zou willen.

Het zijn allemaal items die perfect passen bij de komende tijd en waar ik heel blij van word. Benieuwd wat voor items er op mijn wishlist staan? Kijk dan snel verder!

 


 

Zoals je kunt zien staat deze wishlist echt in het teken van het voorjaar en heb ik ook een aantal dingetjes voor in de tuin. Een item waar ik vorig jaar al naar opzoek was is een grote picknick mand en toen was dat helaas niet gelukt, dit jaar gaat mijn zoektocht naar een mooie variant verder. Ik heb er 1 op het oog van Clayre & Eef. Ook van Clayre & Eef heb ik 2 leuke booschappen/strandtassen. Ik hou echt van zulke tassen en het is niet omdat ik er een nodig heb, maar ik vind dit soort tassen om boodschapjes mee te halen gewoon hartstikke vrolijk en gezellig.

De retro achtige gieters heb je vast wel een keertje in die mooie woonbladen voorbij zien komen en zijn vaak hartstikke duur. Nou bij Kwantum weten ze daar wel een oplossing voor en hebben een budget variant te koop. Ik vind dit soort gieters echt leuk voor in de tuin en omdat ik goed voor mijn plantjes zorg vind ik stiekem wel dat ik er 1 verdient heb…

Jo Malone is mijn favoriete merk voor geurkaarsjes en helaas is vorige week mijn kaars helemaal opgebrand. Tijd voor een nieuwe en dan eentje die perfect is voor de lente/zomer namelijk de Peony & Blush geur. Ik kan niet wachten tot de pioenrozen weer te koop zijn!

Om nog even in de tuinsferen te blijven, vorige jaar stond die al op mijn wishlist en dit jaar is die terug namelijk een citrusboompje. Ik vind citroenboompjes zo schattig maar moet alleen een goed plekje vinden op het terras waar die leuk kan staan. Lekker zomers toch?


Heb jij nog leuke items op je wishlist?
Geniet je ook zo lekker van het weer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 30 april 2018 / 11:49

  Wat een leuke items! Het vogelhuisje vind ik echt heel schattig! Zo eentje als deze zie je niet veel. De gieters zijn ook erg leuk. Hopelijk wordt het snel weer lekker weer zodat we lekker in de tuin kunnen zitten.

 2. 30 april 2018 / 11:02

  Wat een leuke items! Die crème van Clinique is echt geweldig!

 3. 20 april 2018 / 22:00

  Wat leuk dat je ook items van Clayre & Eef op je wishlist hebt staan! Ik werk daar nu ongeveer een maandje. Die giet ijzeren gieters verkopen ze bij Clayre & Eef ook.

 4. 20 april 2018 / 08:56

  Wat een leuke items! Vooral de tassen vind ik erg mooi. En vanmiddag lig ik ook in de tuin 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram