Leen Bakker aanraders Oktober!

Leen Bakker aanraders Oktober!

Vorige week bracht ik even snel een bezoekje aan de Leen Bakker en bij binnenkomst kwam ik al zoveel leuke items tegen dat ik echt dacht, ik moet even een artikel hierover maken. Helaas kwam ik veel van de items niet direct tegen in de webshop, dus bij deze wil ik je wel als tip geven, om even de Leen Bakker ook te bezoeken want er is veel leuks!

Een van de dingen die mij opvielen waren de sierkussen en de vazen die Leen Bakker verkocht. Meestal ga ik altijd naar de Kwantum en ben ik daar altijd al happy van wat ik zie en sla ik vaak de Leen Bakker over, maar dit keer deed ik het andersom. Voor geweldige leuke sierkussens moet je echt even naar Leen Bakker. Er is veel keuze, leuke prijsjes en ze hebben ook vaak een actie. En mocht je ook wat nieuwe vazen nodig zijn, je kijkt je ogen uit!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Ik heb ieder geval een aantal items uit de webshop gevonden die ik je wil laten zien. Allereerst de vaas (nr.1) deze is in de vorm van aan aardbei en volgens mij heb je hem in deze diep roze kleur, maar ook in lila en zelfs in goud. Het is natuurlijk een heel tof item in je interieur. De prijs is ook nog is heerlijk want dit soort vazen zie je ook bij de duurdere winkels staan. Leen Bakker, top gedaan!

Dan nog een kussentje waar ik zelf helemaal verliefd op werd, de rood/bruine sierkussen (nr. 4). Hij komt niet helemaal tot zijn recht op de afbeelding maar dit kussentje deed mij zo denken aan de ANNA+NINA stijl. Hij is mooi rood met bruin en heeft een sierlijntje glittertje. Ik ben nog even aan het kijken waar in huis deze past maar hij is echt perfect!

De plafondlamp Bos (nr.5) bestaat al een tijdje en ik heb er ook 2 van in huis hangen. Hij was een tijdje niet verkrijgbaar volgens mij, maar ik vind dit zo een aanrader als je en leuke plafonlamp zoekt. Ik heb er 2 achter elkaar in mijn hal hangen en verbaasd mij er nog iedere keer over hoe mooi ze zijn!

Als laatste nog even de leuke schilderijen (nr.6) van Leen Bakker die alleen verkrijgbaar zijn in de webshop. Ik zag een aantal leuke varianten en moest deze er echt even bij zetten. Ik heb zelf ook dit soort ‘kunst’ in huis hangen en het fleurt de boel enorm op. Leuke Eye-catchers voor een ruimte!


Wat vind jij van deze items van Leen Bakker?
Kom jij vaak bij de een Leen Bakker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram