LE Tony’s Chocolonely Marshmallow & Pecan!

LE Tony’s Chocolonely Marshmallow & Pecan!

t1Tijdens mijn rondje door de supermarkt kwam ik stil te staan bij het schap vol chocola. Mijn ogen waren direct gericht op deze nieuwe roze verpakking van Tony’s Chocolonely in de smaak Marshmallow en Pecan.

Ik nam hem mee naar huis om te proberen en ik deel graag met jullie wat ik er van vind.

tAls ik eerlijk ben vind ik de Tony’s Chocolonely repen helemaal niet zo bijzonder en de bekende smaak met karamel vind ik helemaal niet zo lekker (zegt een grote chocolade liefhebber). Toch was ik benieuwd om deze limited edition te proberen want een chocola in combi met marshmallow klinkt natuurlijk heel erg lekker.

t3En jawel! Het eerste stukje die ik nam smaakte direct naar meer, yumm! Ik vind hem heerlijk. Het is een zoete reep met heerlijke stukje pecannoten en als het goed is marshmallow maar die heb ik zelf nog niet ontdekt. Waarschijnlijk zitten die verstopt in het midden dus dat is nog even een verrassing. Ondanks dat vond ik hem nu al heerlijk!

De reep heb ik gekocht voor Albert Hein en was €2,79

Heb jij deze smaak al geproefd?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram