LE “Carnival of Colours” by CATRICE

LE “Carnival of Colours” by CATRICE

catricele1

Half juni kunnen we weer naar het Kruidvat voor de nieuwe Limited Editon collectie. Deze keer is het de buurt aan een kleurrijke fascinerend Brazilië. Unieke landschappen, een cultuur vol passie en pure liefde voor het leven. Het enthousiasme voor samba, carnaval en voetbal is aanstekelijk. Het wereldkampioenschap en een collectie make-up producten van dit jaar wordt een kleurrijke show!

Hoogtepunten zijn de oogschaduwen met drie kleuren, de lichte getinte lipgloss in een compact design en de beauty bag, met smaakvolle artistieke ananassen. Benieuwd? Kijk mee!

Carnival of Colours by CATRICE – Baked Trio Eyeshadow

Wapperende vlag. Baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig – breng vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming.

Verkrijgbaar in:
C01 Rhythm Of The World
C02 International Anthem
C03 Flag Attack.

Consumentenadviesprijs: € 3,89

catricele2Carnival of Colours by CATRICE – Cat Eyes Eyeliner Pen

Ga voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Voor een expressieve lijn in diepzwart die de aandacht zal trekken!

Verkrijgbaar in:
C01 Black For Gold.

Consumentenadviesprijs: € 3,59

catricele3Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Colour Lip Gloss

Eu te amo; ik hou van jou! Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernachtdroom.

Verkrijgbaar in:
C01 Burning Down The Arena
C02 When I Say Li, You Say Lac…
C03 Go Yellow, Go!
C04 Feel The SpiRED.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

catricele4Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer  

Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart – alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin.

Verkrijgbaar in:

♥  C01 Team Blue
C02 Viva Brasil
  C03 Burning Down The Arena
C04 When I Say Li, You Say Lac…
C05 Go Yellow, Go!
C06 Feel the SpiRED
C07 Black For Gold.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

catricele5Carnival of Colours by CATRICE – Beauty Bag

Club Tropicana. Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien een verrukkelijke blikvanger!

Consumentenadviesprijs: € 3,59

catricele6De collectie vind ik er ontzettend vrolijk uitzien en past helemaal bij een kleurrijke en feestelijke zomer. Vooral de ananassen motief op de producten staan erg gezellig. Ik ben vooral heel benieuwd naar de lipgloss!

“Carnival of Colours” by CATRICE is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vind jij van deze nieuwe LE collectie van Catrice?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram