Labello Sparkle limited editions!

Labello Sparkle limited editions!

Als er een make-up/verzorging product is dat ik al van kinds af aan gebruik, dan is het wel Labello. Persoonlijk vind ik het echt een onmisbaar item in je tas, want hoe vervelend is het als je droge lippen hebt en er begint aan te zitten. Nu we straks weer richting de koude dagen gaan en overal de verwarming weer aanstaat heb ik het extra nodig.

Ik heb daarom standaard een stick of blikje bij de hand zodat ik altijd mijn lippen kan verzorgen. Nu zijn we allemaal bekend met de classic blauwe Labello, maar heel af en toe komt Labello met een limited Edition en deze zijn altijd verassend leuk!

Voor de feestdagen heeft Labello nu ook weer een feestelijke variant uitgebracht, de Sparkle LE. Deze zitten verstopt in een glinsterende huls en alleen daar worden we al blij van. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar en daarvan heb ik er 2 ontvangen om te laten zien!

Ondanks de 6 verschillende hulzen zijn alle Labello’s hetzelfde en is het eigenlijk de bekende ‘original’. Geen kleurende lippen op glitters, nee de bekende verzorgende lipbalm maar dan in een compleet feestelijk jasje. Zo kan je iedereen er blij mee maken! 

Het leuke extra aan deze nieuwe variant is ook de achterkant, de Labello’s zijn heel feestelijk en daarom goed passend voor de komende feestdagen om iemand mee te verassen. Je kunt namelijk op de achterkant een kort bericht of naam zetten aan wie je deze Labello cadeau doet. Leuk als schoencadeautje of voor in de kerstboom.

Ik vind deze limited Edition goed geslaagd, ik krijg er helemaal een feestelijk gevoel van en word blij van de glitter. De Labello’s zelf vind ik al jaren fijn en ook nu ze verstopt zitten in een andere huls is de kwaliteit gewoon top. Verzorgende lapproducten werken soms verslavend bij mensen, als ik droge lippen heb ik genoeg aan 1x smeren voor een aantal uurtjes. Mijn lippen voelen zacht en verzorgend aan.

 

Hieronder zie je de andere kleurtjes, ook de rode huls vind ik echt geweldig en hoe leuk is deze tijdens de kerstdagen! 


Verkrijgbaar bij Etos & Kruidvat tot einde van het jaar voor €2,49 per stuk!

Wat vind jij van deze glinsterende Labello’s?
Welke is jouw favoriet?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. Lydia
  3 november 2017 / 22:49

  Heel leuk maar eerlijk ben ik wel een beetje teleurgesteld il had gehoopt dat je echte glitters op je lippen kreeg.. jammer de bammerr..

 2. Donna
  16 oktober 2017 / 07:56

  Oh wat zien ze er tof uit! Leuk bedacht voor de feestdagen 😀

 3. 16 oktober 2017 / 05:45

  Oeeh! Fan van lippenbalsems en van de feestdagen dus dit is voor mij echt weer zo’n hebbeding. Heerlijk!

 4. 15 oktober 2017 / 11:27

  Ah, cute! Super leuk om als kleinigheidje bij een cadeau te geven met de feestdagen.

 5. 15 oktober 2017 / 09:45

  Awhh ze zien er zo leuk uit en de achterkant van de verpakking is echt leuk bedacht. Nu ben ik benieuwd hoe ze eruit zien op de lippen, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram