Laat het voorjaar maar beginnen! | Fashion favorieten!

Laat het voorjaar maar beginnen! | Fashion favorieten!

Afgelopen week heb ik al heerlijk wat uurtjes buiten doorgebracht. Zo zijn we begonnen met het maken van een eigen kweektuin, dronk ik heerlijke kopjes koffie in het zonnetje met mijn moeder en plantte ik net als de rest van heel Nederland, viooltjes in de tuin!

Ik krijg echt het voorjaar in mijn bol en ik ben ook een klein teleurgesteld dat het aankomend weekend het weer zo gaat omslaan. Toch wil ik proberen het voorjaarsgevoel vast te houden en net als de tuin, mijn garderobe ‘voorjaars proof’ te maken. Ik heb de sneakers al uit de kast gehaald, nu de rest nog. Tijd voor wat inspiratie!

espirt

In de webshop van Esprit kon ik mij wel even vermaken, ik kwam namelijk een aantal onwijs leuke items tegen die perfect zijn voor het voorjaar. Ik zie mij er zelf al helemaal mee lopen. Mijn favorieten heb ik eruit gepakt om met jullie te delen. Kijk mee!

esprit2

De witte sneakers vind ik voor ieder voorjaar en zomer echt een must om in je kast te hebben. Ze zijn ontzettend tof en goed te combineren bij welke outfit dan ook, of je nu zin heb in een simpele skins jeans of een jurkje, de sneakers matchen altijd. Het leukste zelf vind ik dat de sneaker zo clean mogelijk is met een klein detail, bijvoorbeeld deze metallic look op de hak!

Nog een tof item waar ik helemaal lentekriebels van krijg zijn topjes van kant. Ze zijn zo ontzettend schattig en doen mij denken aan een heerlijke zonnige dag. Dit soort tops stralen romantiek uit en halen het voorjaar naar je toe. Ook weer goed te combineren met een hoge skatersskit, kokerrok of een high waisted jeans!

Heb jij je garderobe al klaar voor het voorjaar?
Ben jij ook zo weg van voorjaarskleding? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 22 maart 2017 / 17:52

    Oh ik vind dat kanten bloesje zo schattig!! Daar ga ik eens voor kijken.

  2. Donna
    22 maart 2017 / 08:27

    De sneakers en die tas met zwaantjes, zoo leuk! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram