Laat je muziek mooier klinken!

Laat je muziek mooier klinken!

Tegenwoordig is bijna alles elektronisch. Daar kunnen we heel blij om zijn het maakt ons leven in veel opzichten een stuk gemakkelijker. Zo is alleen al je mobiele telefoon allang niet meer alleen geschikt om mee te bellen. Als je een smartphone hebt dan zul je deze waarschijnlijk dagelijks meerdere keren in je hand hebben. Je kunt een beetje smartphone gebruiken als navigatiesysteem, mini computer en ook als mp3 speler.  

Voor deze laatste functionaliteit krijg je vaak oordopjes geleverd bij je telefoon. Alleen zijn deze meestal niet van super goede kwaliteit. Dit merk je pas wanneer je muziek hebt geluisterd met een echt goede koptelefoon. Het is dan ook niet voor niets dat je in bijna iedere winkelstraat iemand ziet lopen met een Beats By Dre koptelefoon. Helaas kosten deze koptelefoons vaak nog bijna meer dan je telefoontoestel zelf. Je kunt al voor veel minder geld goede vervanging voor je oordopjes krijgen.

Maar het moet er natuurlijk wel een beetje goed uitzien, eigenlijk loop je met zo’n enorme koptelefoon op je hoofd toch wel een beetje voor gek. Een goede oplossing is dan om oordopjes te nemen. Ook hier zit enorm veel verschil in.

Het is het slimst om in-ear oordopjes te nemen. Deze oordopjes zitten goed in je oor. Ze sluiten je oor goed af waardoor je bijna geen omgevingsgeluid hoort. Ideaal wanneer je in een drukke bus of trein zit waar het nogal rumoerig is. Doordat je een stuk minder last hebt van omgevingsgeluid hoef je, je muziek ook niet zo hard te zetten en dat zorgt er weer voor dat je geen gehoorbeschadiging oploopt. Je moet natuurlijk wel goed opletten in het verkeer met oordopjes in, dit kun je dan ook maar beter niet doen.

Je hoeft dus niet honderden euro’s aan een geavanceerde surround set om een beetje goed geluid te hebben. Voor een paar tientjes heb je al hele mooie en goede oordopjes.

Hoe belangrijk vind jij muziek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram