Kwantum Aanraders!

Kwantum Aanraders!

Kwantum is toch wel een van mijn favoriete woonwinkels geworden om af en toe even lekker een kijkje te nemen. Naast leuke hippe meubels hebben ze ook een hoop toffe accessoires en heel leuk servies. Bij ieder bezoekje aan de Kwantum kom ik wel thuis met wat leuks en dan ook nog tegen een fijn prijsje.

Op dit moment is het rennen geblazen voor de populaire teddy spiegel die bij Kwantum verkoop is maar naast de grote variant is er online ook nog een ieder kleine verkrijgbaar in taupe. Mocht je naast de boot hebben gevist dan kun je online ook nog een gokje wagen voor toffe items waaronder dus ook een teddy spiegel. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Zoals ik al zei is op dit moment de grote teddy spiegel een enorme hit bij Kwantum en is die vrijwel overal direct uitverkocht. Online kwam ik een iets kleine variant tegen in de kleur taupe (nr.1). Net zo leuk, en misschien nog wel makkelijker om te stylen in je huis. Voor 20 EUR is die van jou!

Nog een leuke tip om naar Kwantum te gaan zijn de vaasjes die er verkrijgbaar zijn. Je hebt namelijk heel veel van dit soort tulpenvaasjes (nr.2) in diverse kleuren die niet alleen leuk zijn met bloemen erin, zonder is het ook een pareltje voor in je huis!

Wandkast (nr.4) wil je toch gewoon in je huis hebben hangen? Dit is het perfecte meubelstuk om de Japandi style in je huis door te voeren. Of hij nu hangt in je hal, je slaapkamer of in de keuken met toffe keukenspullen en kopjes, hij is gewoon perfect!

Als laatste nog even je aandacht voor de stoel (nr.7). Ik ben nog steeds opzoek naar een nieuwe eettafel en daarbij moet ik 2 extra stoelen erbij. Mijn ogen vielen bij Kwantum gelijk op deze pareltjes. Zijn ze niet geweldig?


Wat vind jij van deze items van Kwamtum?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram