Kunstplantjes in mijn badkamer!

Kunstplantjes in mijn badkamer!

Regelmatig deel ik artikel over de planten die ik in huis heb staan. Ik ben gek op plantjes en ik kan je wel vertellen dat mijn huis er vol mee staat.

Ik loop graag even door het tuincentrum heen opzoek naar nieuwe varianten of leuke potjes om mijn interieur verder mee te decoreren.


Nu is er 1 plek in huis waar ik helaas geen plantjes kan hebben, namelijk de badkamer. Helaas hebben wij daar geen genoeg daglicht om het de plantjes naar de zin te maken en ook al zijn er planten die niet perse veel licht hoeven te hebben, ik vind het gewoon zielig om ze daar neer te zetten. Omdat ik planten in de badkamer ook heel erg leuk vind heb ik gekozen voor kunstplanten!


Tegenwoordig kom je kunstplanten tegen die bijna wel echt lijken. Het is dus helemaal niet raar om ze in huis te hebben staan. Het scheelt je daarnaast nog is een hoop werk want je hoeft er bijna niet naar om te kijken. Alleen af en toe even een doekje om het stof eraf te halen.

Kunstplanten die bijna ‘echt’ lijken kosten best nog wat, maar dat is zeker het investeren waard want ze gaan natuurlijk nooit af. Bij de ‘grotere’ tuincentrums betaal je veel maar je er zijn ook budget oplossingen. Ik heb zelf in de badkamer 2 kunstplanten staan die beide lekker budget waren. De hangplant met kleine blaadjes kocht ik bij de Xenos en was volgens mij net 6 euro. De hangplant met de grotere blaadjes kocht ik voor 5 euro bij de IKEA. Super leuk!
Heb jij kunstplanten in huis staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 23 maart 2019 / 15:26

  Dit geeft zo’n toffe sfeer aan je interieur!

 2. 22 maart 2019 / 08:40

  Ik laat planten altijd doodgaan, vraag me niet hoe.. Maar hier staan dus ook alleen maar kunstplanten in huis.

  • Laura Louise
   Auteur
   22 maart 2019 / 09:49

   Haha ohneee he 😛 Dan zijn kunstplantjes de perfecte oplossing 😀

 3. 21 maart 2019 / 20:29

  Leuk idee, onze badkamer heeft een groot raam, dus gelukkig genoeg licht. Maar onze wc beneden heeft dan weer geen raam. Bovendien hebben we genoeg donkere plekken in huis! Zelf ben ik dol op echte kamerplanten, maar ik heb wel eens staan kijken bij de kunstplanten. Ze zijn inderdaad erg duur, wil je fatsoenlijke kwaliteit, maar als het goed is gaan ze ook heeeel lang mee.. Zoals jij het hebt, is echt heel leuk!

 4. 21 maart 2019 / 13:50

  Ziet er super leuk uit! Ik heb zelf één vaas met nep bladeren in de hal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram