Kunstbloemen van de Action!

Kunstbloemen van de Action!

action1Iedere week koop ik opnieuw een vers bosje bloemen voor in mijn slaapkamer. Het ziet er vrolijk uit, het haalt de lente in huis en daarnaast ruikt het ook nog is heerlijk. Nu gaat er niks boven ‘echte’ bloemen maar vind ik dat er tegenwoordig ook een hoop mooie kunstbloemen te vinden zijn in de winkels…

Kunstbloemen zijn natuurlijk ontzettend handig aangezien ze nooit dood gaan en er altijd mooi blijven uitzien. Ik besloot opzoek te gaan naar een paar mooie nep bloemen en ik vond een bosje.

action2Bij de Action vond ik een heel lief, schattig bosje met bloemen. Ze zijn natuurlijk nep maar ik vind zelf dat ze dat niet direct uitstralen. Het is een klein bosje wat aan de onderkant is vast gebonden met een draadje wat het nog leuker maakt. De bloemen ruiken dan wel niet lekker, ze stralen wel!

action3Om het effect wat leuker te maken heb ik er een glazen bakje gekocht om ze in te zetten die trouwens ook te koop is bij de Action. Om te laten lijken dat het echt is heb ik er een laagje water in gedaan. Met als resultaat, een lief schattig vaasje gevuld met een mooi bosje (kunst)bloemen!

action4De kunstbloemen zijn verkrijgbaar bij Action in 2 varianten voor €2,49 per bos.

Wat vind jij van nep bloemen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 1 juli 2018 / 08:13

    Ziet er mooi uit!
    Ik zoek zoiets voor een fotoshoot, om in het haar van een model te doen.
    Eens kijken of ze nog te koop zijn ergens.
    🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram