Krullen maken met de Cloudnine Magic Wand!

Krullen maken met de Cloudnine Magic Wand!

0

Tijdens het Hairevent bij de salon People Behind The Mirror in Ede maakte ik voor het eerste kennis met de Magic Wand van CloudNine. Mijn haar werd gedaan door Bert de Zweeuw, eigenaar van de salon. Hij liet mij verrassen met prachtige krullen die dit product kon maken.

Natuurlijk ging ik het zelf ook even proberen en oefenen baart kunst. Het is eigenlijk heel simpel dat zelfs ik het kan en het hoeft allemaal niet zo precies, en netjes. Gewoon je gang gaan en het resultaat is hemels.

Nu heb ik van mijzelf krullen maar die zitten ongeveer 4 dagen in het jaar mooi. De andere dagen is het een ramp, ontploft en pluis. Daarom ben ik zo blij met de Magic Wand want die zorgt ervoor dat ik toch makkelijk en snel mooie krullen in mijn haar kan. Ik laat je in dit artikel kort zien wat de Magic Wand doet.

Welke producten gebruik ik:

Amika Blow Up Heat protection
Kerastase Haarlak Medium
Keratase Gloss Appeal glans spray
Biosilk Silk Therapy
CHI stijltang
Coudnine Magic Wand
Tangle Teezer

1

Aan de slag:

Voor ik mijn haar ga krullen met de Magic Wand heb ik eerst mijn haar een beetje zitten stijlen met een stijltang om het straks zo makkelijk mogelijk te kunnen krullen. Ik gebruik hiervoor de CHI tang (uit de Webshop van John Beerens)  waarbij je al met een paar vegen prachtig stijl haar krijgt. Voor ik mijn haar ga stijlen doe ik een klein beetje Biosilk Silk Therapy in mijn haar om het haar te verzachten en te verzorgen. Dankzij deze silk lukt het ook een stuk makkelijker om met mijn haarborstel door het haar te gaan. Daarna spray ik door mijn hele haar en vooral in de punten Amika Blow Up (ook allebei verkrijgbaar in de webshop van John Beerens). Dit is een hitte beschermer wat natuurlijk zeer belangrijk is wanneer je tools gebruikt met warmte.

Wanneer het stijlen klaar is ziet mijn haar er zo uit. Het is lekker doorgekamd en in model om straks te gaan krullen.

2

TIP: aangeraden wordt om de Magic wand te gebruiken op ‘schoon haar’ het liefst haar dat de avond ervoor gewassen is zonder product er verder in!

Tijd om te krullen:

De Magic Wand van Cloudnine is naast de tool voorzien van een handschoen die je beschermt tegen de warmte van de tool wanneer je hem vast pakt. Nu moet je opletten dat hij niet alle warmte tegen houdt, je kunt je namelijk nog steeds pijn doen wanneer je te lang ik contact bent met de kruller. Zet de Magic Wand aan door de knop even ingedrukt te houden. Verder kan je ervoor kiezen om Low & High temperatuur, ik zet hem op High.

Vervolgens is het eigenlijk heel simpel en pak je steeds een plukje om te krullen. Ik ben rechts handig dus draag ik de handschoen links om vervolgens met rechts de tool te kunnen besturen. Je pakt een plukje je draait hem om de tool heen, dan hou je hem een paar tellen vast tot wanneer jij denkt nu is hij warm genoeg en je laat hem rustig los gaan van de tang. Ga niet direct met je handen door de krul, dit is nog warm en je haalt de krul dan direct uit model.

Je kunt er ook voor kiezen om voor dat je de krul gaat maken wat haarspray in het plukje spuit, ik doe dit pas op het laatst omdat ik niet echt dol ben op haarspray.

Vervolgens ga je je hele haar bij langs tot jij denkt nu heb ik genoeg krullen. Wanneer de krullen zijn afgekoeld ga je met je hoofd naar achter hangen en ga je me losse vingers door het haar om de krullen los te maken. Even schudden, haarlak erin, nog een glans spray voor de finishing touch en klaar is je haar in een paar minuten!

3Ik ben in totaal nog geen 10 minuten bezig geweest om mijn haar eerst te stijlen en daarna te krullen. Ik vind het resultaat zelf ontzettend tof omdat het zo snel gaat en onwijs makkelijk is.

4

De Cloudnine Magic Wand is online verkrijgbaar voor €149,50. Dit is de prijs voor de ‘kleine’ Magic Wand die ik hier gebruik!

Wat vind jij van de Magic Wand? Heb je ervaring met dit product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram