Kruidvat Total Care 1 minuut masker!

Kruidvat Total Care 1 minuut masker!

6

De oplossing voor mensen die maar weinig tijd hebben om hun haar is goed te verzorgen met een masker, het 1 minuut masker van Kruidvat! Je haar een keer in de week een echte verzorging geven is echt namelijk echt een puntje wat je op je To Do list kunt zetten. Ons haar heeft veel te voortduren, stijlen, krullen, in een staart, in een knot, door de regen, in de zon noem maar op. Je zult snel merken dat een maskertje daarom heerlijk is!

Mijn haar schreeuwt elke week om een masker. Krullen, pluis en droog en dan werkt het weer ook niet altijd mee. Ik merk daarom ook wanneer ik een masker gebruik mijn haar echt een boost krijgt en er beter van gaat uitzien maar ook gaat voelen. Nu zijn er veel soorten maskertje maar waarom een half uur wachten als het ook in 1 minuut kan? Ik vind het ieder geval de perfecte oplossing om zo mijn haar snel en goed te verzorgen.

7Wanneer je dus niet veel tijd hebt om je haar even wat extra’s te geven dan is het 1 minuut masker van het Kruidvat echt iets voor jouw. Snel onder de douche ’s ochtends, je haar wassen, masker erin en 1 minuut later er alweer uitspoelen. Geen wachttijden van een half uur, nee 1 minuut is voldoende om je haar te verwennen.

Ik gebruik deze maskertjes vaak. Het is een kleine tube waar ik zelf 2 keer mee doe, de tube is eigenlijk een wegwerp product voor 1 keer maar wil je alleen je puntjes net als ik goed voeden dan kan je er makkelijk 2 keer mee doen. In het begin moest ik wennen aan de geur van abrikozen, dit was niet echt mijn ding maar eenmaal onder de douche merk je het amper en is het eigenlijk best lekker Het is altijd maar net hoe gevoelig jezelf reageert op geuren.

8Dit masker bevat abrikozenpit olie, vitaminen en proteïnen die het haar voedt en herstelt en daarnaast droog en beschadigd haar te lijf gaat en weer laat glanzen.

9Hieronder de substantie, een dikke cream die je makkelijk door je haar kunt verdelen.

10Na gebruik voelt je haar heerlijk zacht, verzorgd en niet zwaar. Ook ruikt het nog is heerlijk fris en voel je gewoon dat het gezonder is. Nu kun je niet meer aankomen met ‘ik heb geen tijd’ met het 1 minuut maskertje kan iedereen zijn haar lekker extra voeden.

Het Total Care Intensief Masker kost € 0,99 per tube. Ook verkrijgbaar in de Silk Intensief Masker variant voor €0,99.

Heb jij ervaring met dit 1 minuut masker? Verzorg jij je haar vaak met een maskertje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram