Kruidvat | Super Lash Serum

Kruidvat | Super Lash Serum

Volle en lange wimpers willen we natuurlijk allemaal. Ogen als Bambi en niet altijd in de weer met mascara. Toch is het niet voor iedereen weggelegd en voor mij al helemaal niet. Mijn wimpers zijn klein en ik heb echt een mega mascara nodig wil het er een beetje vol uit zien.

Tegenwoordig heb je natuurlijk allerlei manieren om het voller te maken, bijvoorbeeld nepwimpers en wimper exentions. Super handig maar ook niet iets wat je even snel doet. Kruidvat heeft een middeltje gemaakt om je wimpers thuis een boost te geven, namelijk de ‘Super Lash Serum’. Dit product ga ik de komende tijd testen!
kruidvat1

De ‘Super Lash Care’ van Kruidvat is een serum die ervoor zorgt dat je wimpers zichtbaar langer, voller en sterker worden. Het serum bevat namelijk een actief bestanddeel dat wimperlengte verbetert. Daarnaast is het verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en het oppervlak gladder maakt. Door de toegevoegde provitamine B5 worden je wimpers sterker. 

Klinkt allemaal veel belovend maar toch blijf ik sceptisch. Ik heb namelijk nog nooit echt gehoord dat je met een ‘wondermiddeltje’ lange en volle wimpers kunt krijgen. Toch ben ik wel heel nieuwsgierig om dit te proberen. Zou het dan misschien toch werken?

kruidvat2

Om te gebruiken breng je een dun lijntje serum aan op gereinigde ogen langs de bovenlijn van de wimpers. Je moet het eenmaal per dag voor het slapen gebruiken. Verder is het belangrijk dat je het niet vaker dan 1x per dag gebruikt en ook niet aanbrengt op de onderste wimperlijn en op je ogen.

Mocht je hier keurig aan houden dan zul je na 16 weken resultaat zien maar hoor je dit wel bij te houden door het 3 tot 4 maal per week door te gebruiken. Een product dat je dus echt standaard in je badkamer/make-up tafel moet leggen zodat je het netjes bij kunt houden.

kruidvat3

kruidvat4

In de verpakking zit nog een uitgebreide handleiding en een kleine ‘eyeliner’ met daarin het serum. Het is een vrij dun flesje met een klein kwastje. Hiermee kun je precies een lijntje op de bovenste wimperlijn maken.

kruidvat5

Nu gaat er best wat tijd overheen om dit product uitgebreid te testen en daarom leek het mij leuk om jullie over een aantal weken een update te geven van dit product tot aan de 16 weken.

Hieronder zie je mijn wimpers hoe ze op dit moment zijn, zonder nog maar 1x het product te hebben gebruikt!

wimpertest1

Over een aantal weekjes maak ik een nieuwe update en hopelijk kunnen we verschil zien!

kruidvat6

De wimper serum is natuurlijk te koop bij Kruidvat en kost €9,99

Heb jij ervaring met de Kruidvat Super Lash Serum?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. Sanne
  5 september 2017 / 22:57

  Is er al een uodate :)?

 2. Mellie
  23 mei 2017 / 22:15

  Ik gebruik het nu zes weken en zag na vier weken al verschil!! Voller en echt een stuk langer! Had al lange wimpers van mezelf maar ik merk echt het verschil! Ben benieuwd wat de komende tien weken me nog gaan brengen maar ik ben razend enthousiast !!

 3. 27 april 2017 / 13:39

  Ben heel benieuwd naar het ‘eindresultaat’ 🙂 x

 4. 26 april 2017 / 20:15

  Erg interessant! Wie weet haal ik hem ook als er goeie resultaten te zien zijn 🙂

 5. 26 april 2017 / 10:08

  Na de blog van Vera Camilla heb ik het ook gekocht om te testen. Moet alleen nog beginnen haha.

 6. 26 april 2017 / 09:48

  Ik volg deze hype nauwkeurig haha! Ben zo benieuwd naar het effect, maar ben nog een beetje terughoudend door de eventuele bijwerkingen.

  • 26 april 2017 / 14:24

   Jaa ik ben ook zo benieuwd wat het doet. Ik hoop natuurlijk niet op bijwerkingen maar we gaan het zien 😀

 7. Simone
  26 april 2017 / 09:33

  Ik ben super benieuwd! Heb al wel positieve resultaten bij anderen gezien maar zelf nog niet aan toegekomen om te testen dus ben heel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram