Kruidvat Shampoo met Marokkaanse Argan Olie!

Kruidvat Shampoo met Marokkaanse Argan Olie!

kruidvat1Nog even geduld maar vanaf week 48 hoeven we niet meer naar een dure kapsalon voor een shampoo verrijkt met Argan Olie, nee een bezoekje aan de drogist is voldoende. Kruidvat komt namelijk met een heerlijke grote fles shampoo voor pluizig en droog haar verrijkt met Marokkaanse Argan Olie!

Je hebt geen dikke portemonnee meer nodig om je haar te verzorgen met het wondermiddeltje. Voor maar €1,39 heb je namelijk een enorme turquoise fles om je pluizige haar een oppepper te geven.

kruidvat2Deze fles van maar liefst 500 ml heb ik leren kennen tijdens het Beauty geheimen event van Kruidvat. Ik zag de fles, ik rook de geur en ik zag de beloftes en kon niet wachten hem te testen en met jullie te delen. Deze enorme fles met shampoo heeft namelijk een heerlijke zachte geur die je het gevoel geeft alsof je met een luxe kappers merk te maken hebt i.p.v.. een drogisterij product. De olie wordt daarnaast nog eens snel opgenomen in het haar waardoor het niet zwaar wordt of vettig maar lekker luchtig, zacht en soepel.

kruidvat3

Hieronder heb ik de foto geplaatst van mijn haar tijdens het People Behind The Mirror event. Ik had namelijk vlak voor het event mijn haar gewassen met de shampoo en naast de mijn zus in de trein al zij dat het er veel gezonder uitzag vonden ze dat in de salon ook! Het enige wat er verder nog op zit is een lichte hairspray voor de krullen.

7Ingrediënten lijst:

kruidvat4Hieronder zie je de substantie van de shampoo. Hij is zacht van structuur en voor mijn heel haar gebruik ik ongeveer zoveel. Moet je nagaan hoelang je met deze fles kunt doen.

kruidvat5Kortom ik ben echt verkocht. De prijs, de geur, de werking en de hoeveelheid product vind ik echt top en dat voor een huismerk. Echt een aanrader als je net als ik last hebt van pluizig haar. De prijs zorgt er namelijk voor dat het zeker de moeite waard is om te proberen. Daarnaast is er ook binnenkort een crème spoeling moroccan argan oil verkrijgbaar, deze kun je ernaast gebruiken voor extra verzorging.

De fles bevat 500 ml en is verkrijgbaar vanaf week 48 bij het Kruidvat voor €1,39

Ben jij benieuwd naar deze shampoo? Zou jij hem willen proberen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram