Kruidvat event – Best Bewaarde Beautygeheimen!

Kruidvat event – Best Bewaarde Beautygeheimen!

21Een tijdje geleden ontving ik een mysterieus pakketje van Kruidvat met de post, in dat pakketje zaten een aantal beauty spulletjes ‘geheimen’ en een uitnodiging voor het Beautyevent. Ik keek er enorm naar uit en gister was het dan eindelijk zover…

Samen met Helen en Lara sprak ik af om Amsterdam Centraal zodat we samen wat konden lunchen en vervolgens door konden gaan naar het event. Ditmaal was het Kruidvat event op een prachtige locatie in Amsterdam, namelijk in het Andez hotel! Om je een idee te geven wat ik die dag allemaal heb gezien en gedaan heb ik natuurlijk weer foto’s gemaakt om met jullie te delen. Kijk mee!

2

Natuurlijk begin ik met een foto van de binnentuin van het Andez hotel, kijk hoe gaaf de schildering op de muur is!!

0

Eenmaal in de zaal waren de mooie producten van het kruidvat ’tentoon gesteld’ zodat we alles mooi en goed konden bekijken. Een prachtige locatie en het gaf z’n huiselijk en vertrouwd gevoel zoals ik van Kruidvat gewend ben.

1Bij ontvangst kregen we ons naambordje en een boekje om informatie in te schrijven, super handig en ook nog is een heel leuk boekje.

3Allereerst begonnen wij onze tour bij de kleding en accessoires. Ik ben steeds maar weer verrast hoe hip en trendy het merk Kruidvat wordt op dit gebied. Alles ziet er onwijs leuk uit en is heerlijk betaalbaar.

4Ook tussen de kleding voor de feestdagen zaten onwijs veel leuke items waarvoor ik zeker naar de winkel zou gaan.

5Ook verkoopt het Kruidvat sieraden zoals je misschien wel weet, prachtige items zaten er tussen en ook weer lekker betaalbaar. Zie de gouden en zilveren necklace midden op de tafel!

6Mijn grootse favoriet is toch echt wel deze tas en portemonnee. Hoe cute is dit?

7Vervolgens gingen we door naar de haarspullen. Ik ben al jaren een favoriet van de eigenmerk producten maar nu al helemaal.

8Kruidvat gaat namelijk een shampoo verkopen met Argan Oil en deze grootte fles gaat (waarschijnlijk) €0.99 kosten. Hoe tof? En de geur is alsof je met een duur kappers merk te maken hebt.

9Deze kleine tubes bevat een haarmasker en zijn echte aanraders.

10Ook gaat Kruidvat een haarverf verkopen dat je haar een soort van ‘ontkleurt’ wanneer je het hebt geverfd en je niet tevreden bent met het resultaat. Hoe handig? Mocht je een keer je haar verven en het gaat niet helemaal goed dan komt Kruidvat je redden!

11

Nog zo iets verrassend zijn de hair extentions die Kruidvat gaat verkopen. Lekker goed, zien er mooi uit en je kunt er alles mee doen. Leuk voor de feestdagen!

13

Make-up was ook aanwezig op het event zoals de merken GOSH, essence, Catrice en NYC.

15

Natuurlijk was er ook de gelegenheid om even een hapje en een drankje te nemen. Van al die fijne informatie en mooie producten krijg je namelijk best dorst.

16

Nagel producten zijn niet direct heel interessant voor mij omdat ik zelf korte nagels heb. Toch komt Kruidvat met mooie vernieuwde producten ook voor de feestdagen die er echt verrassend leuk uit zien. De nepnagels waren een favoriet van mij en omdat ik geen nagels heb zijn die natuurlijk zeker de moeite waard om te proberen.

20

Als laatste nog een foto van het Andez hotel aan de binnenkort, deze lampen zijn zooo gaaf. Ik moest denken aan planeten en sterren en ik kon wel blijven kijken.

We sloten de dag af met een goed gevulde Goodiebag die we tijdens de tour zelf konden vullen vol met mooi en interessante producten die ik voor jullie natuurlijk ga testen en op de site zet.
Ik wil alle lieve dames van Kruidvat bedanken voor de ontzettend leuke middag.

Ben jij een fan van de Kruidvat producten? Heb jij een Kruidvat favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram