Kruidvat – Double Volume wimpers

Kruidvat – Double Volume wimpers

wimpers1Al een tijdje lagen deze nepwimpers in een bak en het werd hoogtijd om ze is te gaan proberen. Het gaat om een setje kunstwimpers van Kruidvat eigenmerk met dubbele volume, enorme volle wimpers dus…

Met feestjes en speciale gelegenheden draag ik nepwimpers maar voor de rest niet. Ik vind het altijd maar eventjes zitten maar naar een tijdje gaat het mij toch irriteren. Toch vind ik het prachtig en geeft dit echt een boost aan je oogopslag en zie ik gewoon dat de nepwimpers van tegenwoordig heel natuurlijk lijken.

wimper2Deze set met nepwimpers zijn ontzettend dik en bevat veel volume, niet echt draagbaar en natuurlijk dus voor overdag maar voor een feestje natuurlijk ideaal. In het setje van Kruidvat ontvang je natuurlijk 2 wimpers voor allebei je ogen en een kleine tube met lijm.

wimpers3Aanbrengen doe ik altijd als volgt, ik haal de eerste wimper voor mijn oog eruit en leg hem op mijn eigen wimpers om te kijken of die past en of er wat af moet. Op de foto hieronder zie je dan ook dat de nepwimpers te groot zijn voor mijn oog dus moet er een stukje af.

wimper4Vervolgens breng ik de lijm aan op de wimper en laat ik dit een paar tellen drogen.

wimpers5En Voila! De nepwimper zit erop. Vervolgens doe ik het zelfde bij de andere kant.

wimpers5De nepwimpers zijn ontzettend en ik voel ze ook goed zitten. Het geeft een enorme boost aan mijn eigen wimpers maar persoonlijk vind ik het iets too much en veel te veel aanwezig.
wimpersGeef mij maar toch maar een neutrale versie die iets minder aanwezig is.

De kruidvat nepwimpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten voor €3,99

Draag jij wel is nepwimpers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram