Kruidvat – Dag & nacht handcrème

Kruidvat – Dag & nacht handcrème

kruidvathand1Handcrème is echt een must voor mijn handen en omdat ik tijdens het Kruidvat event kennis maakte met hun eigenmerk handcrème ben ik ze direct gaan testen. Mijn handen voelen namelijk snel droog aan en daardoor ga ik pulken aan mijn nagels en bijten met als resultaat, kort nagels en pijnlijke velletjes…

Daarom gebruik ik het echt ontzettend veel maar was nog niet eerder bekend met de producten van Kruidvat en ook niet met een speciale nachtcrème voor het slapen. Tijd om ze te testen!

kruidvathandHet gaat dus om een hele lijn met handcrèmes van Kruidvat eigenmerk. Tijdens het event heb ik kennis gemaakt met de volgende 7 producten:

Hand Therapy Intensieve handcrème
Hand Therapy SOS handcreme
Hand Therapy Nacht handcrème
Hand Therapy Rozen handcrème
Hand Therapy Hand en Nagelcreme mini
Hand Therapy Sensitive handcreme
Hand Therapy Hand en Nagelcreme

Mijn aandacht viel vooral op Sensitive en de Nacht crème. De Senstive crème is een onwijs zachte crème die ervoor zorgt dat je handen heerlijk worden verzorgt en verzacht met aloe vera, kamille en witte thee. Wat ik erg positief vind is dat je maar weinig hoeft te gebruiken voor resultaat en de crème lekker snel in je huid trekt. Het product is ook ideaal wanneer je de afwas hebt gedaan en last heb van droge handen waar ik zelf erg last van heb wanneer ik de afwas doe bij mijn vriend, wat ik er ook opsmeer het blijft droog aanvoelen. Door deze combinatie van de fijne ingrediënten is dat probleem voorbij.

Wat is zo tof vind aan de nacht handcrème is dat je hem voor het slapen opsmeert en de volgende dag voelen je handen onwijs zacht aan. Deze crème is wat dikkerder en moet je iets langer masseren voor hij helemaal is ingetrokken. Hij herstelt je huid en hydrateert gedurende de hele nacht. Daarnaast is hij ook bijzonder geschikt voor de zeer droge huid. Kortom een ideaal beautyproduct voor in de nacht.

kruidvathand2Zoals je hierboven kunt zien is er een klein verschil te zien tussen de 2 producten. De crème voor overdag de Sensitive is wat dunner en lichter van structuur. De nacht handcrème is een stuk dikker een zwaarder van structuur. Daarnaast hebben ze allebei een hele fijne neutrale geur en zuinig en makkelijk in gebruik.

kruidvathand32 producten die ik iedere dag lekker ga gebruiken. Ik merk nu al dat ze veel minder droog aanvoelen waardoor ik ook minder snel ga bijten aan mijn nagels en aan velletjes. Ik vind het ontzettend handig dat ik ze nu ook kan verzorgen tijdens het slapen en dat zo ook nog is vreselijk goedkoop zijn. Ik ben verkocht, 2 producten die een must zijn voor nu en ook voor komend winter!

De producten liggen als het goed is in de winkel bij de handverzorgings producten!

De Sensitive Handcreme kost €2,49 voor 100 ml
De Nacht handcreme kost €1,99 voor 100 ml

Gebruik jij vaak een handcrème? Ben jij al bekend met deze lijn van Kruidvat?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram