De nieuwe Black Vanilla N°7 van het Kruidvat!

De nieuwe Black Vanilla N°7 van het Kruidvat!

parfum0De populaire geurenlijn van het Kruidvat wordt uitgebreid met maar liefst 4 nieuwe verrassende parfums. Twee nieuwe damesgeuren Black Vanilla en White Lily en twee nieuwe herengeuren Black Musk en Grey Fougere.

Ik heb de variant Black Vanilla ontvangen in mijn goodiebag in tasverstuiver formaat. Ik ben verrast en verkocht door deze fijne, betoverdende geur. Benieuwd? Kijk snel verder!

parfum1Black Vanilla is een geur met warme, zwoele en vrouwelijke facetten. De fijne mix van fresia, vanille en musk maakt mij blij, het voelt als een betoverende, vertrouwde geur die je met je meedraagt en die doet denken aan een zwoele zomeravond.

parfum2Het flesje wat ik heb ontvangen is een tasverstuiver formaat. Wat inhoudt dat je hem makkelijk mee kunt sleuren onderweg zonder dat het teveel weegt en ruimte in beslag neemt. Ik vind het voor een tassenparfum er ontzettend stijlvol en luxe uitzien en is voorzien van een handige spuitdop. Ideaal!

parfum3Ik vind de parfum echt onwijs lekker, de geur past precies bij mij net als meerdere geuren uit de Kruidvat collectie. Ik vind de prijs die je voor de geur onwijs betaalbaar en heel erg de moeite waard. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de andere nieuwe geur, White Lily en ook of de herengeuren een beetje prettig zijn.
parfum0

parfum4♡De geur in tasverstuiverformaat 15ml – € 3,49
♡ The Master Perfumer Black Vanilla N°7, 50ml – € 7,99

De nieuwe geuren van Kruidvat zullen vanaf half April verkrijgbaar zijn.

Heb jij ervaring met de exclusieve geurenlijn The Master Perfumer van het Kruidvat?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram