Kom beter de zomer door met een mobiele airco!

Kom beter de zomer door met een mobiele airco!

De zomer is in volle gang en het mooie weer komt er weer aan. Ook in de lente hebben we al kunnen genieten van wekenlang mooi weer. Toch is de stralende zon niet voor iedereen een pretje. Met de zon op je huis kan het binnen zo warm worden, dat je niet meer weet waar je het moet zoeken.

Vooral nu we veel thuiswerken kunnen we een koel huis maar al te goed gebruiken. Heb jij last van hitte in huis, en kijk je nu al op tegen de zomerse warme dagen? Dan is een mobiele airco zeker wat voor jou! 


Unsplash @nathan_hurst

Mobiele airco installatie

We kennen het allemaal. De slapeloze nachten omdat de slaapkamer te warm is. De plakkende dekens. De lamlendige avonden op de bank in een te hete woonkamer. Conclusie: te warm is gewoon niet fijn. De ideale oplossing voor de warme dagen en nachten is een mobiele airco. Een airco biedt de mogelijkheid je kamer tot een aangename temperatuur te koelen. Zet de mobiele airco een tijdje in je slaapkamer en je zult merken hoe snel de temperatuur daalt tot een aangenaam niveau. Door te kiezen voor een mobiele airco heb je geen installatie nodig, en hoef je geen gaten te laten boren in huis.


Unsplash @linkhoang

Voordelen mobiele airco

Het grootste voordeel van de mobiele airco ten opzichte van een vaste vloermodel airco, is dat de mobiele airco heel eenvoudig te verplaatsen is. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot het koelen van slechts een enkele ruimte. Met het grootste gemak verplaats je hem van de woonkamer naar bijvoorbeeld de slaapkamer. Bovendien bespaart dit kosten, want je hoeft maar één airco aan te schaffen in plaats van meerdere voor de verschillende kamers in huis. Zodra de dagen weer wat kouder worden heb je hem ook binnen de kortste keren verplaatst naar de zolder of de berging, waar je hem het jaar erop ook zo weer uit hebt gehaald. Zodra je hebt gemerkt hoe handig en efficiënt een mobiele airco is, zul je nooit meer iets anders willen. Vanaf het moment dat de airco je huis binnenkomt zul je met plezier uitzien naar de warme dagen.


Unsplash @Vicko

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram