Klussen in huis!

Klussen in huis!

Voor de gene die mijn blog al een tijdje bezoekt, die weet dat ik een aantal klusjes in huis op een lijstje heb staan die ik graag gedaan wil/wou hebben. Zo stond er ook al enige lange tijd een kleine verbouwing in mijn badkamer op de planning. Iets waar ik enorm naar uit keek dat dat ging gebeuren en na een lange zoektocht is er schot in de zaak!

Mijn mini verhouding in mijn badkamer is begonnen, er staat zelfs al een hele nieuwe douchecabine in en de volgende klusjes staan al gepland. De douche was voor mij echt een doorn in het oog. Hij was af en toe aan vernieuwing. Misschien dat je het wel herkent, een douche die af is en waarbij je kunt schoonmaken wat je wilt, maar hij blijft vreselijk. Het was dan ook voor mij de eerste stap om op zoek te gaan naar een nieuwe douchecabine en dat is gelukt.


Wel een lastige zoektocht omdat ik zelf altijd precies weet wat ik wil, maar kom dat maar is tegen die ook geschikt zijn voor in mijn badkamer, die qua prijs niet te schokkend zijn en die ook nog snel leverbaar is. Met de corona kwam ik al snel tegen veel problemen want het bezoeken van showrooms zat er niet in en zat ik al snel aan internet af. Het voordeel van online is natuurlijk dat het aanbod in douchecabines heel groot is en dat je ook verschillende prijzen met elkaar kunt vergelijken. Enige nadeel is natuurlijk dat je het niet in het echt kan zien en maar moet hopen dat het kwalitatief goed is. Maar het is gelukt, ik heb veel douchecabines naast elkaar gelegd, reviews gelezen en uiteindelijk stond er een vrachtwagen voor de deur met mijn nieuwe douchecabine.

De douche is perfect geplaatst en met een heerlijke regendouche ben ik een gelukkig mens. De volgende stap is een nieuwe wastafel. Ook deze staat al netjes klaar alleen zijn er nog een aantal kleine onderdelen nodig om hem te monteren! Ook gaat dit vanwege de lockdown en de gesloten bouwmarkten niet zo snel, dus ik moet hiervoor niet even geduld hebben helaas. Ik kijk stiekem al om mij heen naar leuke accessoires en decoratie voor o.a. de badkamer om het straks helemaal tot in de puntjes perfect te maken.

Bron Unsplash – @curology

Als de badkamer klaar is, is het tijd voor de volgende kamer. De kamer in mijn huis die veel te groot is om niet goed te benutten. Deze kamer staat leeg en ik vind het maar lastig wat ik er nu precies mee moet gaan doen. Ik heb nagedacht om er een soort van logeer/chil kamer van te maken en daarvoor ben ik langzamerhand wat meubels voor aan het kijken. Omdat ik zelf graag lees en best wat boeken heb, lijkt het mij vooral ook erg leuk om er een grote boekenkast te hebben staan waarin ik al mijn boeken netjes kan opbergen. Een grote boekenkast zorgt er ook gelijk voor dat een grote ruimte wat meer gezelliger wordt en dat is precies wat ik wil. Een lekker bed erin voor de gene die wilt blijven logeren en zo kan ik er vast een knusse gezellige en multifunctionele ruimte van maken. Ik ben er al begonnen met schilderen en zodra dat klaar is, is het tijd om wat leuke decoratie en meubels te bestellen.


Bron Unsplash – @thanospal

Het laatste puntje wat tot nu toe op mijn lijstje staat is ook niet de minste. Op de bovenverdieping wil ik heel graag een nieuwe vloer. Wie het zich misschien nog kan herinneren heb ik ooit een nieuwe vloer voor boven gekocht. Helaas kwam ik er al snel achter dat het helemaal niet mijn ding was en dat ik het er zo snel mogelijk weer uit wou hebben. Dat ging om een vloer met white-wash effect en ik vond het vreselijk. Op Pinterest zag ik dat heel vaak voorbij komen en het leek mij prachtig. Eenmaal toen het bij mij werd gelegd wist ik niet hoe snel ik wou dat ze de oude vloer er weer in gingen doen.

Ik heb nu wel aardig voor ogen wat voor vloer ik wil en heb verschillende kleurstaaltjes besteld om thuis goed te gaan kijken of het nu echt iets is waar ik blij van wordt. Deze fout ga ik namelijk niet nog een keer maken!

Bron Unsplash – @insideweather

Heb jij klusjes in huis waarmee je bezig gaat?
Of klusjes die je graag gedaan wilt hebben?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram