Klaarmaken voor het najaar!

Klaarmaken voor het najaar!

Helaas moeten we eraan geloven, het najaar komt er weer aan. Het liefst heb ik het hele jaar door heerlijke zomerse temperaturen maar dat zit erin ons landje niet in! 

Om je alvast een beetje voor te bereiden op het najaar heb ik een aantal favorieten items uitgezocht. Denk aan lekkere truien, hippe jeans en natuurlijk ook winterjassen. Als het gaat om fashion ben ik wel een groot liefhebber van het najaar, ik hou namelijk van neutrale tinten, wollige en fluffy vesten en heb ook geen probleem met een dikke trui. Alvast wat inspiratie nodig? En benieuwd naar mijn favorieten? Kijk mee!

otto

otto1

Waar ik ieder najaar weer helemaal dol op ben zijn de fluffy vesten en jassen, ik heb er echt een zwak voor. Het is zo heerlijk en lekker warm om helemaal weg te kruipen in z’n jas. Daarnaast vind ik een poncho ook een echte must voor het najaar. Bij twijfelachtig weer is het ideaal en ook erg stijlvol. Truien? Ik word er blij van. Lekker oversized om helemaal in weg te kruipen! Ondanks dat we het zonnetje weer moeten missen straks, kijk ik er wel naar uit om mijn garderobe winterproof te maken!

Alle bovenstaande items en winterjassen zijn verkrijgbaar bij OTTO.

Wat vind jij van deze winteritems?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 11 september 2015 / 00:06

  Wat een heerlijke truien zitten erbij zeg!

 2. 7 september 2015 / 16:29

  Ik moet nog een nieuwe winterjas en poncho hebben!

 3. 7 september 2015 / 15:41

  Inderdaad het lijkt nu al op herfst. Maar goed we moeten helaas mee doen met het weer wat we krijgen. Leuke items vooral de fluffy jas ben ik zelf weg van. Voor nu ben ik op zoek naar een hele goede warme lange tot ongeveer knie hoogte winter jas. Dus als iemand een suggestie heeft, let me know :-).

 4. 7 september 2015 / 10:30

  leuke items! al wil ik nog niet helemaal accepteren dat de herfst er aan komt

 5. 7 september 2015 / 08:19

  Die poncho van ‘S Oliver vind ik super leuk zeg! Speciale kleurtjes!

 6. 7 september 2015 / 08:00

  Oehh die poncho is leuk! Ik ben altijd blij als er weer een nieuw fashionseizoen aanbreekt. Op een gegeven moment ben ik eraan toe om me anders te gaan kleden dus dan komen onze seizoenen mooi uit

 7. 7 september 2015 / 07:50

  Ik ben ook al op zoek naar een mooie winterjas, maar het is zo moeilijk!

 8. 7 september 2015 / 07:11

  Wat een leuke items! Ik moet mij ook al klaar gaan maken voor de herfst. Maar er kunnen nog wel hele lekkere dagen tussen zitten.

 9. 7 september 2015 / 05:22

  Leuke items.. Ergens wil ik er nog helemaal niet aan denken. Ik geloof dat deze week nog wel lekker wordt, maar daarna zal ik er toch echt aan moeten geloven ben ik bang ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram