Klaar voor de zomer | Yokebe Active Food | Maaltijdvervangers met natuurlijke ingrediënten!

Klaar voor de zomer | Yokebe Active Food | Maaltijdvervangers met natuurlijke ingrediënten!

Met de zomer in het vooruitzicht is het tijd om nog even de laatste overtollige pondjes eraf te halen voor we ons in zwemkleding kunnen laten zien. Nu zijn er verschillende manieren omdat te doen met natuurlijk bovenaan sporten. 

Toch kost sporten vaak meer tijd dan we hebben en zijn we opzoek naar een extra hulp zoals maaltijdvervangers. Deze zijn vaak chemisch en ongezond waardoor het niet aantrekkelijk wordt maar daar is nu een ideale oplossing voor namelijk Yokebe Active Food met natuurlijke ingrediënten!

advertorial1

Yokebe active food zijn maaltijd shakes die dienen ter vervanging van een complete maaltijd. Yokebe heeft een speciale combinatie van hoogwaardige eiwitten, honing, essentieel vitaminen, mineralen, en bestaat dus uit natuurlijke ingrediënten

In de shakes van Yokebe zit 2x meer proteïnen wat ervoor zorgt dat je een langer vol gevoel hebt en waardoor je niet snel weer gaat snaaien naar tussendoortjes. Daarnaast krijg je ook nog is meer energie wat natuurlijk alleen al een goed en motiverend gevoel geeft.

advertorial2

advertorial3

Nu heb ik het zelf de nieuwe variant ‘Naturel Honey’ geprobeerd en ik moet je zeggen dat het voor mij helemaal nieuw is om dit echt is te proberen. Ik heb wel is de eiwit shakes geproefd die mijn vriend neemt voor het sporten maar daar werd ik nooit echt enthousiast van. Ik heb de shake beker gevuld met 200 ml magere melk, 5 schepjes Yokebe en 1/2 theelepel plantaardig olie precies zoals aangegeven op de verpakking. Door de zeef in de shake beker kun je heel gemakkelijk de shake schudden zonder dat er klontjes in blijven zitten.

Mijn eerste reactie toen ik de beker openmaakte was, “Wauw dit ruikt lekker’. De geur deed mij namelijk direct denken aan een heerlijk toetje. Ik nam een slok en ontdekte een hele zachte smaak wat helemaal niet verkeerd smaakte en het allerfijnste, er zit niet z’n vervelende chemische na-smaak aan.

advertorial4

Het leuke aan de Yokkebe producten is dat je ook ontzettend kan variëren met vers fruit. Je kunt lekker afwisselen met smaak waardoor je eigenlijk elke dag een andere shake kunt nemen en waardoor het veel minder snel gaat vervelen. Leuke recepten die je kunt proberen zijn:

Blue Berry Shake | met heerlijke blauwe bessen

Wat heb je nodig:

 • 100g blauwe bessen (diepvries voor extra koud drankje)
 • 1/2 banaan
 • 200ml amandelmelk
 • 4 schepjes Yokebe
 • 1/2 theelepel plantaardige olie

Go-Green Shake | met komkommer

Wat heb je nodig:

 • 1 kiwi
 • 200ml versgeperst sinaasappelsap
 • 100g komkommer
 • 5 schepjes Yokebe
 • 1/2tl plantaardige oli

Yokebe heeft 2 verschillende dieetplannen om je te helpen. Zo heb je het ‘Turbo Dieet plan’ van 2 weken en het ‘Uitgebreide dieet plan’ van minimaal 5 weken waarmee je op een verantwoorde manier gewicht kunt verliezen en de kans voor een jojo effect enorm verkleind.

advertorial6

Wil je deze zomer net wat lekkerder in je vel zitten en je buik net wat minder krijgen dan kun je met Yokebe op een verantwoorde manier afvallen. Geen chemische ingrediënten, geen saaie smaken en die vieze na-smaken. Maar juist een shake waarmee je eindeloos kunt variëren met vers fruit en natuurlijke ingrediënten. Klinkt niet verkeerd toch?

advertorial6

De producten van Yokebe zijn oa. verkrijgbaar bij het Kruidvat en Etos!

Ben jij bekend met Yokebe?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 27 mei 2016 / 07:38

  Ik heb mij ingeschreven voor een 5 weken project met Yokebe. Hopelijk wordt ik uitgekozen, want het klinkt mij wel goed

 2. Kim
  26 mei 2016 / 16:57

  Ik ken het merk en het product niet. Goede verandering dat het natuurlijker is dan de meeste maaltijdvervangers. Liefs XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram