Klaar voor de zomer met mijn nieuwe bikini!

Klaar voor de zomer met mijn nieuwe bikini!

De afgelopen dagen kreeg ik weer een beetje een ‘herfst’ gevoel. De appels waaide uit de bomen, de tuin zag er verlaten uit en ook een lekker warme trui pakte ik s’avonds weer tevoorschijn. De zomer leek ons even in de steek te laten maar volgens mij gaan we nu weer de goede kant op.

In iedere geval al mijn zomerspulletjes goed op orde en zodra de zonnestralen weer tevoorschijn komen kan ik direct genieten.
1

Ik heb een aantal leuke bikini’s in mijn garderobe liggen maar toch vind ik het ieder jaar weer leuk om een nieuw exemplaar te kiezen. Van lekker opvallende keurtjes, floral printjes of basic zwart, genoeg badmode kun je toch niet hebben. Handig om lekker af te wisselen. Nu heb ik een nieuwe bikini van het merk Bruno Banani via LASCANA. Een merk waar ik zelf niet direct een klik mee heb maar toen ik de bikini zag was ik gelijk om.

Deze bikini is naast dat hij heel basic zwart is wel voorzien van trendy details. De bikini heeft namelijk zowel aan de top als aan het broekje elastische bandjes voor een wat stoerder effect.

3

De bikini is vrij elastisch waardoor hij mooi aansluit. Verder heeft het topje verstelbare bandjes waardoor je hem nog goed kan aanpassen en dat vind ik persoonlijk een pluspunt.

2

Naast deze bikini van Bruno Banani is er ook een mooie badpak variant op dit model en deze is ook echt ontzettend leuk. Hiertussen zat ik enorm te twijfelen maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik heel blij met de bikini. Maar als ik toch nog besluit om graag een badpak model te willen, dan is de keuze snel gemaakt.

4

Ik kan niet wachten tot het zonnetje komt en ik met deze bikini lekker de zon in kan!

Ben jij al helemaal summerproof?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 6 juli 2017 / 09:56

  Ziet er heel mooi uit! Een zwarte bikini is altijd goed. Ik kende dit merk nog niet trouwens!

 2. 6 juli 2017 / 09:53

  Wat een leuke bikini , ik had zo een topje ook wel leuk gevonden, maarja met mijn kleine boesem ziet dat er niet uit

 3. Didi
  6 juli 2017 / 08:52

  Mooie bikini. Jammer dat het geen mix and match is.

 4. 6 juli 2017 / 08:34

  Ik heb ook twee mooie bikini’s via LASCANA en ze maken me zo happy! Ik vind de jouwe ook prachtig, die had ik helemaal nog niet gezien. Echt een leuk exemplaar! Malou x

 5. 6 juli 2017 / 08:28

  Prachtige bikini!
  Een tijdje terug had ik ook al een kijkje genomen in diezelfde webshop 😉
  Zoveel keuze is er.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram