Klaar voor de winter met Otto.nl

Klaar voor de winter met Otto.nl

ottojassenHet valt allemaal nog mee als we naar buiten kijken en eigenlijk mag ik nog niet klagen over de kou. De echte winter moet nog komen en daarvoor moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn…

Een lekkere dikke sjaal, een stel handschoenen, dikke sokken en natuurlijk het belangrijkste een lekkere winterjas! Deze moet je namelijk de hele winter lekker warm en droog houden wanneer je een sneeuwbui over je heen krijgt. Toch moet het er ook een beetje stylish uitzien vind ik zelf en moet je er fijn in kunnen bewegen. Wat ik zelf ook belangrijk vind aan een winterjas is het materiaal waarvan deze gemaakt is, ik vind dat een jas namelijk water afstotend moet zijn en het liefst ook met een lekkere grote capuchon.

Heb je die nog niet gevonden dan wil ik je een handje helpen met leuke winterjassen die ik online heb gevonden bij OTTO. Een webshop waar je waarschijnlijk niet direct aan denkt maar waar je wel een hoop modellen kunt vinden in allerlei soorten kleuren, stoffen en prijzen. Kijk mee naar de jassen die mij zijn opgevallen in de webshop Otto.nl.

jas1

Vrijwel het hele voorjaar, de zomer en het najaar heb ik gelopen in mijn Parka jas. Ik ben helemaal weg van deze modellen en ik denk dat zodra het weer wat warmer gaat worden ik deze er ook weer snel bij pak. Wat ik zo gaaf vind zijn de Parka jassen die draagbaar zijn in de winter met een lekker zacht fake bontje erin! Oeps wat zie ik toch veel leuks…

jas3

Naast stoere Parka jassen  ben ik zelf ook erg fan van mooie stijlvolle lange jassen die ook te vingen zijn bij Otto. Ik vind ze heerlijk op de fiets en mooi te combineren. Ik kom tegenwoordig zoveel mooi exemplaren tegen met fijne stoffen en leuke details! Een stijlvolle winterjas die ook nog lekker warm is, is echt een must!

jas4

Het valt mij op dat er ontzettend veel keuze is bij Otto.nl en dat is prettig. Zo zijn er lange winterjassen te vinden, korte modellen, allerlei kleuren van opvallend tot neutraal en jassen met prints. Heb je dus nog niet de jas gevonden waarmee jij deze winter lekker warm blijft. Neem dan zeker een kijkje bij Otto.nl.

Ben jij al klaar voor de winter?
Heb jij al een mooie/lekkere winterjas gescoord?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram