KIKO Rock Attration – Blush Pearly Rock & Pop Apricot

KIKO Rock Attration – Blush Pearly Rock & Pop Apricot

kiko1Tijdens mijn vakantie in Rome kocht ik een aantal KIKO make-up producten uit de Sale waaronder een blush en een highligter uit een limited zomeredition.

Een aantal dagen terug liet ik je al het oogschaduw palette zien en vandaag is het tijd van nog twee producten uit de Rock Attraction collectie!
kiko3
Het gaat volgende de verpakking om twee soorten blush maar eigenlijk vind ik het meer een blush een een highligter genaamd Pearly Rock en Pop Apricot. Allebei de producten zien er weer geweldig uit en hebben een leuk spijkerbroek printje in het product. Het maakt het extra speels en bijzonder!

kiko4

kiko5Pop Apricot

kiko7 Pop Apricot is een mooie koraal kleurige blush met zacht roze tint. In de winkel sprong hij eruit tussen de andere blush producten en daarom kon ik hem niet laten liggen. kiko8Het spijkerbroek printje is zo leuk bedacht en zo goed aanwezig, bijna zonde om er met een kwast doorheen te gaan. De kleur die ervan af komt is mooi, subtiel en zacht roze. Een kleur die mij persoonlijk erg aanspreekt en een zomer gevoel geeft!

kiko10

Pearly Rock

kiko6Pearly Rock is zoals ik in het begin al aangaf volgens de verpakking een blush maar zeg nou zelf? Dit ziet er toch meer uit als een highlighter? Ieder geval sprak mij dit product in de winkel direct aan omdat de highlighter erg subtiel eruit zag op de eerste swatch die ik maakte en toch een mooie gloed gaf.

kiko9In de highlighter zitten hele kleine shimmers die net dat beetje effect geven en een gezonde gloed creëren op je gezicht. Het resultaat is heel subtiel en dat maakt hem zo mooi.

kiko11Hieronder het ik zowel de roze blush als de highlighter aangebracht op mijn gezicht.

blushhiglihterAllebei de producten vind ik erg mooi en ik ben blij dat ik ze mee heb genomen. Het spijkerbroek printje vind ik echt een super schattig detail en maakt het product nog leuker. Het is een mooie stevig doosje om mee te nemen voor onderweg en de spiegeltjes zijn ook nog is handig. Het resultaat is heel natuurlijk en subtiel en dat maakt het zo mooi. Ik ben fan!

kiko4Allebei de producten kocht ik in de Sale voor €4,- per stuk!

KIKO is ook online verkrijgbaar in de webshop!

Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram