KIKO – Street Fashion ♥ Eyeshadow palette

KIKO – Street Fashion ♥ Eyeshadow palette

k1KIKO is een van de merken waar je als beautylover altijd een kijkje moet nemen als je in het Buitenland een winkel tegenkomt. Dit leuke, betaalbare cosmetica merk heeft namelijk een hoop leuke items!

Ik kwam in Rome in totaal 3 KIKO winkels tegen en in 1 winkel kocht ik een paar leuke items uit de Sale. Waaronder dit Street Fashion oogschaduw palette uit een limited edition collectie.  Vandaag wil ik je dit palette laten zien!

kiko3In totaal waren er twee verschillende paletten aanwezig uit deze collectie. Ik ging voor de variant: 02 ADDICTIVE SONG

4In totaal zitten er vijf verschillende kleuren in dit schattige doosje. De kleuren zijn voornamelijk warm en compleet om een look mee te maken. Ik vond vooral de warm rood/paarse kleur  en de highlighter erg prachtig en dat was ook de reden dat ik voor dit palette koos. Het doosje is verder voorzien van een grote spiegel maar heeft verder geen kwastje.

k3Hieronder de swatches van de vijf verschillende kleurtjes.

kiko1En de paarse tint met de highlighter kleur aangebracht voor een simpele ooglook.

kiko2KIKO is leuk, de producten zijn kwalitatief goed, de verpakkingen zien er leuk uit en het is redelijk betaalbaar. Nu heeft KIKO ook gewoon een online webshop waar je ook gewoon kunt bestellen en waarbij je het thuis voor de deur krijgt geleverd. Zo hoef je nu niet meer speciaal te wachten op een vakantie naar het buitenland.

k10Dit palette kocht ik in de sale voor €5,-

Neem hier een kijkje in de webshop van KIKO.

Heb jij ervaring met dit merk?
Wat vind jij van de producten van KIKO?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram