KIKO MILANO opent eerste Nederlandse winkel in Stadshart Amstelveen!

KIKO MILANO opent eerste Nederlandse winkel in Stadshart Amstelveen!

kiko0

Het is eindelijk zover!! Vanaf vandaag is de eerste KIKO Milano winkel in Nederland geopend. Ik had gehoopt dat het in hartje Amsterdam zou zijn, maar het is ieder geval een begin en wie weet volgen er meer!

Het populaire Italiaanse beautymerk KIKO MILANO heeft vandaag haar deuren geopend in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Na Europese steden als Londen, Berlijn, Rome, Parijs en Madrid koos het merk Stadshart Amstelveen als locatie voor de 1e winkel in Nederland.

De winkel verkoopt uiteenlopende beautyproducten waaronder make-up, huidverzorgingsproducten en accessoires. Het merk is populair door de combinatie van een luxueuze uitstraling, hoogstaande kwaliteit en toch zeer betaalbare producten. De vooruitstrevende producten van KIKO MILANO zijn geschikt voor iedere stijl, leeftijd en huidtype.

kiko

Ik zelf ben echt een fan van KIKO make-up en hoop echt dat er binnenkort nog een winkel bijkomt die wat beter bereikbaar is voor mij. Ik vind het ieder geval al heel tof dat er eindelijk een winkel in Nederland te vinden is!

Heb jij ervaring met KIKO?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram