KIKO – Blooming oogschaduw palette

KIKO – Blooming oogschaduw palette

Dol blij ben ik met het mooie oogschaduw palette van KIKO. KIKO is een make-up wat je op veel plekken in het buitenland kunt kopen. Een merk wat lekker betaalbaar is, goed van kwaliteit en ook nog is prachtig…

Vorige week in het winkelcentrum in Parijs ‘centre commercial’ ben ik even een kijkje gaan nemen in de KIKO store en trof ik dit palette aan. Hij lag direct in mijn mandje en ook direct bij de kassa.

Dit palette is van de Blooming collectie nr 4  Flattering Berry en kost maar 4,95 EUR voor zo’n leuk palette. Je had er nog een paar in blauw tint en groen tinten dacht ik zo. Ik heb nu al spijt dat ik deze niet erbij heb gekocht.

Wat ik zo speciaal vind van dit merk. De producten die je koopt zitten allemaal mooi verpakt in een extra hoesje, dat ziet er al snel wat luxer uit.

Swatches

Hieronder zie je swatches van het palette!

Zoals je kunt zien kun je de lichte kleur goed gebruiken als highligter en verder ben ik dol op de donkere bruine tint en de warme kersen kleur nr 4 op mijn hand.

Wat vind jij? Ben je bekend met KIKO? Heb jij KIKO make-up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram