Een kijkje in mijn keuken | Melamine RICE & Ginger Kopjes!

Een kijkje in mijn keuken | Melamine RICE & Ginger Kopjes!

Rice heb ik een aantal jaar geleden ontdekt toen ik 2 hele schattige kopjes cadeau kreeg van mijn schoonzusje. Ik was direct verkocht en ben een ware verzameling begonnen.

Regelmatig vernieuwd Rice het assortiment en komen er weer geweldige kopjes bij. En ben ik helemaal verliefd en vind ik hem leuk genoeg, dan voeg ik hem toe aan mijn eigen collectie! Naast Rice heb je ook het merk Ginger die soortgelijke producten verkoopt. Dit merk is vaak ietsje goedkoper en heeft ook hele toffe exemplaren. Beide merken vind ik geweldig en het is maar net welke de leuke kopjes heeft.

Het leuke eraan is dat ik ook aardig wat kopjes al cadeau heb gekregen. Zo kreeg ik van mij zus de geweldige flamingo en konijn. En mijn moeder deed het kopjes met de katten kopjes cadeau. Zo lief en leuk!

Zelf gebruik ik de kopjes ook en ze zijn ideaal om mee te nemen als we bijvoorbeeld gaan picknicken. Ik vind ze gezellig en vrolijk en daarnaast zijn ze ook gewoon fijn om uit te drinken.Het enige nadeel eraan is de prijs, de kopjes van Rice en Ginger zijn namelijk vrij duur. Voor 1 kopje betaal je namelijk al snel €5,95 en dat is behoorlijk prijzig!

Was jij al bekend met de melamine kopjes van Rice en/of Ginger?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 1 september 2017 / 13:01

  Ah LEUK! Ik kende ze helemaal niet maar ze zien er echt super vrolijk uit!

 2. 1 september 2017 / 10:10

  Wat leuk zeg! Ik kende beide merken nog niet, ga meteen eens kijken naar wat ze allemaal hebben. Leuke verzameling heb je 🙂

 3. 1 september 2017 / 08:01

  Ik heb deze inderdaad wel eens gezien, ze zijn lekker vrolijk!

 4. 1 september 2017 / 06:56

  Wauw…
  Prachtig 😉
  Ik ken nog een blogger die dit verzamelt maar dan van rice.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram