Kijkje in mijn keuken!

Kijkje in mijn keuken!

De artikelen waarin ik een kijkje geef in mijn huis worden altijd ontzettend goed door jullie ontvangen en ook ik vind het altijd leuk om het interieur van andere te zien.

Omdat de keuken een plek is in mijn huis waar ik heel graag ben leek het mij leuk om deze even in de spotlight te zetten. De keuken vind ik een heerlijke plek om lekkere dingen te bakken, te koken, mijn ontbijtje te eten, een kopje koffie te drinken, te genieten van mijn prachtige KitchenAid en om lekker door mijn kookboeken heen te bladeren. Hoog tijd om even wat details op de foto te zetten voor jullie. Benieuwd naar mijn keuken? Kijk snel verder!


Zoals je al ziet is mijn liefde voor planten ook in de keuken goed te zien. Ik vind het net als in de woonkamer echt sfeervol om met planten te decoreren. Ik heb verschillende varianten staan in leuke potjes.

Een paar dagen geleden kocht ik dit super schattige vaasje in vorm van een citroen. Ik deelde het al even op mijn Instagram (volg jij mij al) dat ik dit vaasje al een tijdje op het oog had en van vorige week kocht ik hem samen met een knoflook vaasje. Super schattig en heel leuk voor in mijn keuken!

Bij het koffieapparaat en de waterkoker heb ik al mijn thee en koffie spulletjes staan zoals mijn theepotten.

Weckpotten zijn ideaal om je eten in te bewaren en het staat ook nog is veel leuker (en rustiger) dan die hysterische verpakkingen. De producten die we vrijwel iedere dag gebruiken zoals o.a. havermout, walnoten & muesli heb ik in dit soort potten zitten en het werkt ideaal!

In mijn keuken heb ik een grote kast vol servies en mijn kookboeken staan wat echt ideaal is zodat ik heel veel bij de hand heb. Een van mijn favoriete plekjes in huis is het houten bankje in de keuken, deze staat lekker bij de verwarming en hier kan je heerlijk zitten met een kopje thee!


Ook leuk! Een kleine blik in onze hal!


Heb jij een plek in huis waar je graag komt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 20 april 2019 / 07:27

  Wat een prachtige en frisse keuken past ook helemaal bij je thema van je blog haha

 2. 16 april 2019 / 08:30

  Wat een prachtige keuken! Ziet er heel erg gezellig uit. <3
  Ik vind de keuken toch wel een van de gezelligste plekken in het huis.

  Liefs,
  Evelien

  • Laura Louise
   Auteur
   17 april 2019 / 07:30

   Dankjewel 😀

 3. 16 april 2019 / 06:15

  Een hele mooie en lichte keuken. Ik ben me aan het orienteren voor een nieuwe keuken, want die ik nu heb, is veels te donker en oud. Mooie inspiratie!

  • Laura Louise
   Auteur
   17 april 2019 / 07:29

   Oh wat leuk zeg, succes met het uitzoeken van een nieuwe keuken! 😀

 4. 15 april 2019 / 18:12

  Wauw, wat ziet het er leuk en gezellig uit! Echt een fijn plekje om te koken, lijkt me. Toevallig ben ik nu bezig om mijn keuken in te richten en ben ik me aan het oriënteren op leuke plankjes voor aan de muur en zo’n hangrek voor keukengerei. Mag ik vragen waar jij jullie wandplankjes hebt gekocht? 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   17 april 2019 / 07:29

   De plankjes komen allemaal van de GAMMA! Succes met je keuken 😀

 5. 15 april 2019 / 17:31

  Ziet er heel leuk uit! Ik ben ook dol op onze keuken. Mijn keuken is wel wat rustiger (ik kan niet goed tegen losse spullen, OCD haha) maar qua kleuren zijn we duidelijk allebei dol op licht haha. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram