Kiehl’s Midnight Treatment Oogserum

Kiehl’s Midnight Treatment Oogserum

In de Truly Yours box van afgelopen maand zat een klein miniatuur tube van de oogserum van het heerlijke merk Kiehl’s…

Zelf ben ik helemaal enthousiast over de heerlijke Lip Balm van dit merk, dus ik was benieuwd of ik net zo te spreken ben over een oogserum. Oogserums gebruik ik eigenlijk nooit. Ik heb niet zo zeer last van wallen maar een oppepper rond me ogen dat kan ik wel gebruiken!

De Kiehl’s Midnight reatment is een lichte serum die geschikt is voor de huid rond de ogen en zorgt voor een oppepper! 

Wat ik merk als je het rond je ogen aanbrengt, dat door de geur je al snel een frisse boost ” idee ”  krijgt en dat het serum lekker snel intrekt!

Ik ga proberen om er elke ochtend een klein beetje van te gebruiken en te kijken of ik merk of mijn ogen een echte oppepper erdoor krijgen. Mocht dit zo zijn, dan zullen jullie hem waarschijnlijk in mijn ”favorieten” artikel van eind deze maand zien!

De structuur van de serum is erg zacht en romig. Aan de geur moest ik zelf in het begin een beetje wennen, maar daar wen je vanzelf aan. De serum ruikt namelijk naar Teunisbloem en Lavendel en dat is combi van een frisse maar zachte geur.

Teunisbloem

  • De Teunisbloem staat al eeuwen bekend om de heilzame werking tegen een groot aantal kwalen. De Teunisbloem bevat gammalinoleenzuur en dit zuur staat bekend om de uitstekende verzorgende en rivatiliserende werking. Naast gammalinoleenzuur bevat Teunisbloemolie ook andere essentiële vetzuren die met name geschikt zijn om de gevoelige huid te verzorgen. Naast de huid is de Teunisbloem ook geschikt voor, allergieën  infecties, menstruatiepijn en overgangsklachten. 

Het serum bevat geen parabenen en dat is natuurlijk fijn!

Zoals ik in het begin aangaf komt deze tube uit de Truly Yours Box van de maand November en bevat 3 ml. Je heb ze natuurlijk ook te koop in een Full Size verpakking en ben je opzoek naar een oppepperende oogserum, een Full Size van 15 ml is te koop voor 35 EUR oa. in een van de Kiehl’s winkels. Kijk voor meer informatie over producten van Kiehl’s in de webshop!

Gebruik jij oogserum of crème? Ben je  bekend met dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram