Khroma & The New Black binnekort in de Beautywebshop!

Khroma & The New Black binnekort in de Beautywebshop!

khroma

Groot nieuws uit Beautyland, als eerste Nederlandste Beautywebshop gaat John Beerens de make-up van de Kardashians verkopen, de Khroma, hoe gaaf is dat?

Waarschijnlijk gaat dit al volgende week gebeuren, maar wanneer het officieel in de webshop staat laat ik het natuurlijk weten op de site! Iedergeval ben ik helemaal blij want ik sta te wachten om prachtige looks te kunnen maken met de mooie producten!

thenewblack

Daarnaast is er nog een leuk nieuwtje, namelijk een nieuw merk. Voor mij ook nog helemaal onbekend maar ik heb al even zitten googlen, namelijk The New Black! The New Black is een nieuw nagellakmerk en waarschijnlijk gaan heel veel beautylovers hier heel blij mee worden!!

Dus dames nog even geduld, maar straks kunnen we voor deze Khroma & The New Black terecht in de Beautywebshop van John Beerens!

Wat vinden jullie ervan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram