Review Kevin Murphy – Color Bug White

Review Kevin Murphy – Color Bug White

1

Alweer een paar dagen geleden ontving ik een super leuk pakketje van Shampoonista.nl namelijk de Kevin Murphy Color Bug White…

De Color Bug? Jawel de Color Bug, ook wel make-up voor je haar, Wipe on, Wash out! Met de Color Bug kun je in enkele seconde een intense kleur op je haar creeren net zo makkelijk als het aanbrengen van make-up.

2

Een hele tijd geleden zag ik een stukje op tv over dit product van Kevin Murphy, het ging toen om de kleuren roze & paars en lieten ze zien wat het met je haar deed en hoe simpel het was. Nou moet ik zeggen dat het inderdaad een super snelle manier is om je haar op een speelse manier te kleuren maar ook vond ik het wel een gesmeer… Nu heb ik het product zelf in huis en wel de nieuwe versie en ik ben ontzettend benieuwd wat dit product gaat doen en helemaal op mijn donkere haren!

3

De Color Bug zit in een handige verpakking  waar de 4 stappen makkelijk worden uitgelegd en worden voorgedaan.

En dit is hem dan, een klein wit bolletje!

4

Op de onderkant van het bolletje zit een plastic ‘dekseltje’ als je deze eraf haalt, wat ontzettend makkelijk gaat zie je de soort verf/krijt laag waarmee je over het haar moet gaan.

5

Hoe gebruik je de Color Bug:

  • Het eerste wat je doet is een handdoek op je schouders leggen om je kleding te beschermen tegen de verf. Zorg er voor dat je haar goed is uitgeborsteld.
  • Vervolgens pak je de pluk die je wilt ‘verven’  op de afbeelding van het plaatje staat niet dat je haarspray moet gebruiken, op internet kom ik dit wel overal tegen, dus hier ga ik wel voor.
  • Je pakt de ‘ gesprayde’ pluk en wrijft de color bug overheen.
  • Je laat het drogen zo’n 5 minuten en klaar!

 Nou hier dan mijn ervaring met de Color Bug:

1

  • Spullen gepakt & handdoek over mijn schouders om mijn kleding te beschermen!

2

  • Pluk pakken, even uitkammen & een laagje haarspray erin!

3

  • Als de haarspray erin zit wrijf je met de ColorBug over de plek heen!

4

  • Dat is best wel even schrikken, beetje creepy & een enorme pluis!

5

Ik ben zelf niet enthousiast en dat komt waarschijnlijk omdat dit product op blond haar een heel ander effect heeft. Ik voel mij eerlijk gezegd meer ready voor een Halloween feestje dan dat ik het er mee ga lopen op een doordeweekse dag door de stad. Het ruikt wel erg lekker en heel makkelijk in gebruik, al vind ik het wel een beetje een gesmeer worden omdat de poeder gaat stuiven, wat dan wel weer makkelijk af te wassen is!

Ontzettend leuk om geprobeerd te hebben, wie weet geven de gekleurde Color Bugs een heel ander effect op donker haar!

Mocht je denken, dit is iets voor mij of wil je het altijd al een keer proberen? De Colorbug is te koop in de webshop van Shampoonista en kost 15,25 EUR!

Wat vind jij van de Color Bug? Ken je het product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram