Keune Haircosmetics Bloggers Event ’13

Keune Haircosmetics Bloggers Event ’13

1

Gistermiddag had ik een onwijs leuk, interessante dag bij Keune Haircosmetics tijdens het bloggersevent. Niet zomaar een uitleg over Keune, nee we mochten alles van begin tot eind bekijken in de fabriek, maakte onze eigen gel, kregen een wereld aan advies en werd mijn haar prachtig opgestoken!

Om 9 uur nam ik de trein richting Utrecht Centraal waar ik samen met Helen van Beautyill verder ging reizen naar Soest waar het hoofdkantoor van Keune gevestigd zit. Het begon al direct dus leuk, want eindelijk ontmoete ik Helen! Benieuwd hoe deze dag was, kijk dan snel verder!

2We kwamen iets later binnen dan gepland waardoor we het welkomswoord hadden gemist. Het begon voor ons dus met het verdelen van 3 groepen, iedere groep begon ergens anders. Ik begon bij de fabriek.

Hieronder wil ik je een korte impressie laten zien hoe het er nou allemaal uitziet en aan toe gaat. Ik vond het ontzettend tof om dit te mogen zien, zo leuk en interessant en echt is wat anders dan anders.

Achter de schermen bij Keune!

keune verslag

Gel maken!

Daarna was het tijd voor de volgende ronde, we gingen onze eigen gel maken. Ook weer ontzettend tof en ook hier wil ik je een kleine impressie van laten zien hoe dat is gegaan.

4Als laatste was het tijd om naar de studio te gaan waar we van 2 specialisten advies kregen, en waar ook vervolgens ons haar werd gedaan.

5

6

Mijn haar werd opgestoken op een chique, klassieke en makkelijke (kuch) manier wat helemaal past bij de feestdagen.Het leek zo makkelijk hoe ze het vertelde en hoe ze te werk ging, maar ik denk dat het mij niet zo snel gaat lukken. Ik ga natuurlijk wel oefenen en wie weet kan ik het aan jullie uitleggen.

7

Ze noemde het ‘enveloppe vouwen’. Wauw, echt ontzettend mooi en zo stijlvol. Nooit gedacht dat het zo leuk kan staan wanneer mijn haar helemaal glad en recht is opgestoken.

8

9

Daarna was het tijd voor een lekkere lunch en zat de dag er bijna op. Natuurlijk moesten Helen en ik nog even samen op de foto. Ook bij haar hadden ze het haar op een hele makkelijke, snelle manier gevlochten zonder dat je een elastiek nodig hebt. Super leuk!

10

Om de dag helemaal af te sluiten ontvingen we nog een heerlijke goodiebag met fijne producten van Keune waar je natuurlijk meer over krijgt te lezen op de site.

11Kortom het was een onwijs leuke dag, ik heb veel leuke mensen ontmoet, heel veel informatie ontvangen en mogen stralen met mijn mooie kapsel. Ik wil het Team van Keune en het PR Bureau natuurlijk bedanken voor deze mooie dag!

Heb jij ervaring met het merk Keune? Wat vind je van mijn kapsel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram