Keune – Blend Sea Salt Spray & Volume Powder

Keune – Blend Sea Salt Spray & Volume Powder

bledn2Haarproducten testen blijf ik lastig vinden omdat ik zelf gewoon heel moeilijk haar heb. Toch wil ik mijn best doen om de Blend Sea salt spray en de Volume powder te laten zien want deze 2 producten zijn toch wel erg interessant…

Een grote bos volume, of gewoon een look waarbij het lijkt alsof je net want het strand komt. Blend heeft 2 producten in haar assortiment die dit mogelijk maakt. Ik ben ze gaan testen en ben je benieuwd je benieuwd wat ik ervan vind, kijk dan snel verder!

blend1Het gaat om 2 producten van Keune uit de Blend collectie die er allebei als het ware voor zorgen dat je haar stugger wordt en dus meer volume geeft. Zelf heb ik het niet nodig en denk ik zelf dat deze producten niet geschikt zijn voor mijn haar. De volume powder is al een tijdje bekend in Nederland en wordt al door een aantal merken al langere tijd verkocht in de winkel. De ene is er heel sceptisch over en wil het niet proberen, de andere is al verkocht en kan niet zonder. Kortom genoeg redenen om te proberen.

blend3Hieronder op de foto kun je de substantie zien van de producten. Interessant he dat je met een poeder volume kunt maken.

blend4Resultaat Blend Volume Powder

Hieronder zie je het resultaat van de powder. Op de kleine boven rechts boven aan heb ik niks in mijn haar zitten en is het helemaal uitgeborsteld. Op de 2 andere foto’s zie je wat de powder doet, het wordt een stuk stugger waardoor je makkelijk volume kunt maken. Ik verbaas mij erover dat de poeder helemaal verdwijnt en dat je haar zo stug gaat aanvoelen. Helaas is het product niets voor mij, het wordt een beetje een chaotische boel!

powderResultaat Blend Sea salt spray

Hieronder het resultaat van de spray, ik was er erg nieuwsgierig naar maar het is helaas niks voor mij. Op de foto rechts bovenin heb ik mijn haar opnieuw gewassen en gewacht tot mijn haar handoek droog was. Vervolgens heb ik de spray erin gedaan en laten drogen met de föhn. Ik vind het effect een beetje te slordig/vies. Ieder geval maakt het je haar ook een stuk stugger net als het echte zoute zeewater doet waardoor je volume kunt krijgen maar het maakt het ook plakkerig en heb het idee dat het vet aanvoelt. sprayConclusie van de producten:

Laat ik duidelijk voorop stellen dat de producten allebei doen wat ze zeggen en horen te doen . Ze zorgen voor volume en maken je haar stugger. Persoonlijk past het niet bij mijn haar en dat had ik ook eigenlijk wel verwacht. Mijn eigen haar is ontzettend gevoelig om te pluizen en is dus. Producten als dit geeft al snel een slierig en pluizig resultaat eraan. Ik ben daarom ook niet echt een liefhebber die producten als dit in mijn haar gebruik of nodig heb. Toch vind ik ze het werk doen en dat de Sea salt spray heerlijk ruikt!

De Sea salt spray is te koop voor €14,95 de exacte prijs van de Volume powder kan ik niet vinden maar zal rond de €12,- liggen.
Keune producten zijn oa. verkrijgbaar in verschillende kapsalons en kapperswinkels.

Heb jij ervaring met bovenstaande producten?
Welke producten gebruik jij voor je eigen haar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram