Mijn Keuken & Decoratie wishlist!

Mijn Keuken & Decoratie wishlist!

Ik ben gek op mooie spulletjes kopen voor mijn huis. Ik vind decoratie shoppen denk ik wel het leukste wat er is om te doen als ik de stad in ga. Heel tegenstrijdig met een jaar geleden toen ik nog vooral opzoek was naar make-up in elke winkel die ik tegen kwam.

Nu ga ik niet alleen de stad in om leuke spulletjes te scoren, ook online kan ik heerlijk shoppen en ik heb alweer een mooie wishlist klaarstaan met items die ik graag willen hebben. Mijn wishlist heeft leuke budget items van de H&M maar ook een item die ik al super lang wil maar enorm prijzig is. Benieuwd? Kijk mee!

 

Alle producten op bovenstaande afbeelding zijn verkrijgbaar bij H&M, Kookpunt.nl & Sissy-boy
Heb jij nog leuke woon/keuken items op je wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 7 september 2017 / 11:36

  Wat een ontzettend leuke items! Ik heb de stoel gezien in de winkel en die is zo leuk !

 2. 7 september 2017 / 10:54

  Wat een leuke items, lekker herfstig! Vind vooral de stoel heel tof, vind die vorm heel chique.

 3. 7 september 2017 / 09:53

  Wauw….
  Die prachtige keukenrobot staat ook op mijn wishlist 😉
  Zo een schitterende stoel.

  Xoxo

 4. 7 september 2017 / 09:14

  Oooooh wat een hoop leuks! Die stoel is echt perféct! Ook de bakvormen vind ik superleuk, ik heb nog nooit zoiets gezien!

 5. 7 september 2017 / 08:33

  Fijne vormen van Nordic Ware, ik ben er dol op! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram