Kerst tip ♥ H&M Glitter Nail Polish!

Kerst tip ♥ H&M Glitter Nail Polish!

n1Zoals je in de shoplog van afgelopen vrijdag al kon zien had ik het een en ander geshopt bij de H&M om te reviewen voor op de site. Misschien help ik je wel aan leuke tips of inspiratie voor je kerst cadeautjes…

Vandaag wil ik jullie de nagellakjes laten zien die er alleen al super schattig uitzien, kerstachtig, betaalbaar en ook nog is onwijs leuk zijn om cadeau te doen! Ook al kan ik ze zelf nog niet dragen, ik vond ze echt te schattig om te laten liggen.

n2Het gaat om 2 nagellakjes uit een collectie van 3 soorten. Ik heb gekozen voor de kleuren:

PINK
Green Bluish

Het zijn glitter lakjes vol met shimmers en glitters die je ideaal kunt gebruiken om je nagels een feestelijke look te geven. Naast de 2 kleuren die ik meenam was er ook nog een zilveren variant, die ik persoonlijk de minste vond.

PINK

Pink is een heerlijk lakje als je het mij vraagt, ik hou van de kleuren combinaties die dit lakje bevat. Ik zie roze, paars en blauw om dit prachtige mengsel te krijgen.

n3Green Bluish

De Green Bluish is en variant met blauw en groen gemengd, hij doet mij denken aan een zeemeermin, hebben jullie dat ook?

n4De kwastjes zijn allebei aan de korte kant, maar het bolletje maakt het makkelijk om het kleine kwastje goed vast te houden en te gebruiken.

n5

n6Hieronder zie je het effect van de coats op een nagellak wiel. Zoals je kunt zien bestaan allebei de lakjes uit lekker veel shimmers en regenboog achtige kleurtjes die er feestelijk uitzien. Leuk om alleen op je nagels te dragen of natuurlijk als een coat over een andere kleur heen. Het is maar net wat jezelf leuk vind!

n7De nagellakjes zijn te koop op de cosmetica afdeling voor €2,95 per stuk.

Wat vind jij van deze schattige lakjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram