Kerst tip ♥ H&M Body Splash – Green Haze

Kerst tip ♥ H&M Body Splash – Green Haze

b1Nog meer leuke spulletjes van H&M heb ik voor jullie, dit keer namelijk de schattige body splash. Een body splash vind ik persoonlijk een geweldige uitvinding. Het ruikt heerlijk, is makkelijk in gebruik en is een fijne vervanging voor het afwisselen met parfum of deodorant.

In de H&M Gift catalogus viel mijn oog direct op deze variant, het schattige groene bolletje, een ronde dop en een sierlijke strik. Dit is toch te schattig voor woorden? Ik ging naar de H&M en kocht deze splash!

b2Het gaat om de geur Green Haze, een geur die ik persoonlijk heerlijk vind ruiken in deze body splash. Hij is heerlijk zacht, fris en een geur die niet snel zou vervelen.

b3Het gebruik van een body splash is een goede afwisseling naast het gebruiken van parfum. De meeste body splash producten ruiken namelijk ontzettend lekker en zijn goed betaalbaar. De geur blijft redelijk goed hangen maar doordat het lekker betaalbaar is heb je er vast ook geen moeite mee een keertje meer te sprayen dan anders. Ik vind deze variant super schattig en lekker, hij staat op mijn make-up tafel en spray ik graag op.

b4Deze schattige body splash is naast de groene variant ook verkrijgbaar in het roze op de cosmetica afdeling van H&M. Verkrijgbaar voor €3,95 per stuk.

Gebruik jij een body splash?
Wat vind jij van dit groene bolletje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram