Kardashian Glow – Tan Extender

Kardashian Glow – Tan Extender

kardashain3

Toen ik voor het eerst het persbericht las over de Kardashian Glow collectie vlak voor de zomer kon ik niet wachten om de producten te proberen. Nu zijn de producten uit de collectie best aan de dure kant maar volgens de mooie woorden van de beschrijving was ik zo nieuwsgierig en ben ik de Tan Extender gaan testen…

Deze heerlijke lotion is dagelijks te gebruiken na het baden en of douchen en in de zomer natuurlijk als heerlijke crème na het zonnen! Let wel op, dit is geen zon beschermer en bevat daarom geen UV Filter. Door het gebruik van deze lotion krijg je als het ware een echte intense hydraboost en zorgt het ervoor dat je mooie zomerse kleurtje nog tot ver in het najaar op je huid vast zit. En laat ik daar nou net op zoek naar zijn! Daarnaast heeft het product een rijk verzorgende werking en anti-aging eigenschappen voor de huid en is verrijk met intens sprankelende geur belevingen op basis van sappig fruit en bloemen!

kardashian2

De vormgeving ziet er ieder geval fris uit en deze heerlijke grote fles van z’n 470 ml heeft echt de lekkerste geur die ik de afgelopen tijd in een lotion heb ontdekt. In het persbericht stond ook aangegeven dat dit vast je nieuwe favoriete dagelijkse bodylotion zal worden, en inderdaad ik ben verkocht! Deze rijke formule in de lotion met een zachte bloesemgeur bevat saffloerolie en aloë vera, die het vochtgehalte van de huid optimaliseren. De krachtige antioxidant Vitamine C beschermt de huid tegen vrije radicalen, gaat huidveroudering tegen en geeft de huid een heldere, gladde uitstraling. Het toegevoegde algenextract en het mineraal magnesium zorgen tot slot bij dagelijks gebruik voor een opvallend stevige en strakke lichaamshuid! Kortom, allemaal punten die we deze zomer graag willen horen voor ons huidje!

kardashain4

kardshain5

Ik ben het product dagelijks aan het gebruiken, nu ben ik al aardig in de zon bijgekleurd ik hoop dat het lukt om die kleur nog lang te mogen houden. Of dat lukt doormiddel van deze lotion kan ik nu nog niet laten zien maar in het najaar zal ik daarom een extra update doen over het product en hoe mijn bruine huidje erbij staat. Het fijne aan de lotion is niet alleen de geur, ook de structuur van de crème is heerlijk voor de huid. Het is een lekkere dikke substantie die snel in de huid wordt opgenomen en een zachte huid achterlaat.

Nu heb ik regelmatig al opmerkingen gekregen over mijn huid dat het er gezond, egaal en mooi ‘gebruind’ uitziet. Ik ben benieuwd of het komt door dit product, maar persoonlijk vind ik zelf ook dat mijn bruine kleurtje er beter uit ziet dan de jaren ervoor.

kardashian1

Kortom ik ben verrast en ook al is het vooral de naam die het product zo bekend maakt (en duur) ben ik erg onder de indruk van de werking en de fijne stoffen die deze lotion bevat. Nu nog hopen dat het bruine kleurtje nog een paar maandjes mee gaat!

De producten van de Kardashion Glow Collection zijn verkrijgbaar in de webshop australiangold.com voor €37,95

Ben jij bekend met de Kardashian Glow producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram