Kaarten als decoratie!

Kaarten als decoratie!

foto1Kaarten heb ik altijd leuk gevonden helemaal sinds ik door heb hoe leuk het is om de kaarten te gebruiken in je interieur als decoratie. Weg met al die enorme schilderijen als je er toch niet echt plek voor hebt, ga voor een kaart met een leuke lijst eromheen!

Hoe meer hoe leuker, hoe overdreven hoe opvallender, hoe creatiever hoe beter. Kaarten zijn verkrijgbaar in een hoop soorten en dan heb ik het niet over verjaardag kaarten, kerstkaarten en noem maar op, maar over leuke decoratie kaarten met een mooie illustratie erop die je kunt toevoegen aan je interieur.

foto2Persoonlijk vind ik het geweldig om er meer te spelen en te decoreren in mijn kamer. Opvallende lijstjes of juist hele neutrale die zorgen dat de kaart heel bijzonder lijkt en echt een eye-catcher is in je kamer. Ik hou ervan om mooie ‘simpele’ kaarten te combineren met een opvallende gouden lijst. Het maakt de afbeelding nog mooier dan die al is.

foto3Op je ze nu allemaal apart neerzet, of een hele hoop naast elkaar in verschillende lijsten. Je kunt er alle kanten mee op!

foto4Durf te spelen met decoratie. Een foto lijstje hoeft niet perse keurig op een kastje te staan. Waarom leg je het niet neer als een soort boek? En dan 2 op elkaar?

foto5De bovenstaande kaarten komen uit de webshop van buitendelijntjesshop.com. Naast de bovenstaande heeft de webshop nog veel meer leuke varianten.

Wat vind jij van het idee om kaarten te gebruiken als decoratie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram