Juweeltje ❤ Shupette LE Karl Lagerfeld by Shu Uemura blush!

Juweeltje ❤ Shupette LE Karl Lagerfeld by Shu Uemura blush!

s0

In Londen kocht ik een prachtig make-up product waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Het gaat om een blush uit de Limted Edition collectie ‘Shupette’ van het make-up merk Shu uemura.

Voorheen had ik nooit eerder gehoord van het make-up merk Shu Uemura maar toen ik het tegen kwam in het grote Selfridges in Londen was ik direct verliefd. Ik zag namelijk dat er een speciale LE collectie was in samenwerking met Karl Lagerfeld. De verpakkingen, de kleuren en het schattige katje trok mijn aandacht. Vandaag laat ik je mijn aankoopje zien!

s2

Karl Lagerfeld ’s Siamese kat Choupette is de inspiratie achter een nieuwe LE voor de Shu Uemura make- up lijn en staat ook geprint op alle mooie producten en verpakkingen. Het heeft bij mij ieder geval een enorme aantrekkingskracht omdat het er super schattig uitziet.

s3

Het liefst nam ik de hele collectie mee naar huis toe maar ik hield het netjes en besloot voor het mooiste product te gaan, de blush. Een rond wit doosje met het katje erop.

Het katje op het doosje heeft niet alleen een schattige strik om, ook zijn de ogen blauw en hebben een reflecterend effect, hoe gaaf is dat? (lastig om vast te leggen op de foto) 

s4

Ik heb de blush in Pink, een framboos roze crème blush met mooie zilveren mini shimmers erin. De crème blush heeft een zijdezachte textuur en brengt fijn en mooi aan de op huid makkelijk met je vingertop.

s5

s6

s7

Ik ben echt ontzettend blij met dit mooie product, gewoon omdat het er zo prachtig uitziet en de kwaliteit gewoon helemaal top is. Ik ga er zuinig mee zijn en de blush gebruiken bij speciale gelegenheden zodat ik nog lang mag genieten van dit prachtige exemplaar in mijn stash.

s000

Ik heb hem in Londen gekocht in de Shu uemura Store voor 25 pond. 

Ben jij bekend met dit make-up merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram