JustWater drinkfles To Go van Rosti Mepal!

JustWater drinkfles To Go van Rosti Mepal!

r1

Met warme tropische dagen is het natuurlijk extra belangrijk om goed te drinken. Het is daarom altijd handig om je eigen water bij je te hebben zodat je ook onderweg waar je ook bent genoeg kunt drinken.

Bij Rosti Mepal kwam ik een hele handig fles tegen die ideaal is voor mij. Ik ben namelijk iemand die tijdens het werken vergeet om genoeg te drinken. In de winter heb ik altijd wel een grote mok met thee naast me staan maar in de zomer tijdens het werken merk ik dat ik te weinig drink. De fles die ik vond bij Rosti Mepal is de handige JustWater to go fles waar je heel handig je drankje in kunt maken om mee te nemen of bij je werkplek!

r2Deze handige To Go fles is maar liefst 500 ml en heeft een handige grote opening waardoor je niet alleen water erin kunt doen maar ook ijsblokjes en stukje fruit om je eigen fruit water te maken.  Doordat de fles heel praktisch is qua dop grote kun je hem ook nog is makkelijk schoonmaken.

r4

r5Door de dop 1 keer te draaien krijg je een kleine opening waaruit je kunt drinken, wanneer je hem weer dicht hebt gedraaid is hij helemaal gesloten en kan hij niet lekken.

r6Ik heb het water gevuld met ijskoud water en er 2 schijfjes citroen in laten trekken, hmmm. Zo heb ik naast mij op het bureau een heerlijke fles met water zodat ik genoeg drink tijdens deze warme dagen en het niet kan vergeten.

r3Ik heb de fles bij Rosti Mepal vandaan waar die verkrijgbaar is voor €9,99 in de witte variant.
Naast handige To Go flessen in diverse kleuren heb je nog meer servies
die ideaal passen voor bij zomerse dagen/

Kom jij dagelijks aan je hoeveelheid water/drinken die je binnen moet krijgen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram